Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vajon így végződhet az Attack...

Vajon így végződhet az Attack on Titan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap olvastam egy teóriát a sorozat végét illetően,hogy Eren felkel sírva a fa alatt(ami ugye az első évad első részében történt)

Mivel Eren mondta,hogy nagyon hosszú álma volt és emellett Mikasát is kérdőre vonja a mangában,hogy miért hosszú a haja(mivel ugye a negyedik évadban nagyon rövid a haja).

Szerintetek van erre bármi esély,hogy így végződjön,hogy csak álmodta és visszakerülünk az elejére?

2021. jan. 29. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy teória és igen, valszeg nem véletlen rakták bele.

SPOILER: Ugye Eren titánképessége az, hogy a jövőre is képes emlékezni, és ezáltal a múltat is képes befolyásolni. (Ugye elég arra gondolni, hogy lényegében nem Eren apja, hanem Eren ölte (ölette) meg a királyi családot. És ha igaz az a teória, miszerint Falco-hoz fog kerülni az attack titan (ugye Falco, úgy mint Eren, emlékezett dolgokra, amik még nem történtek meg és a titán se volt náluk). Szóval jha, ez egy jó teória, de inkább a titánképességnek tudnám be a dolgot

2021. jan. 29. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:

SPOILER!

Úgy tudom, hogy Isayama nem akar Happy Endinget. Az én teóriám az az, hogy Eren győzelmével és Ymir Fritz újjászületésével fog véget érni ez a sztori. Úgy gondolom, hogy ez már Erennel egyszer(vagy akár már többször is) megtörtént, de a harc végén (mindig) elbukott, az az meghalt és Ymir(?) visszapörgette az időt. Emlékszel, amikor Eren Kruger mondta Eren apjának, Grisha Yeager-nek, hogy alapítson családot és ne hagyja, hogy a történelem megismételje önmagát? Ezek Eren emlékei voltak. A manga utolsó képkockáján látni, ahogy valószínűleg Eren fog egy kisbabát és mondja neki, hogy "Mostmár szabad vagy", a kisbaba pedig feltehetőleg maga az újjászületett Ymir Fritz, így fog véget érni Ymir átka... De mégis milyen áron?

2021. jan. 31. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:

SPOILER

Igen, ez egy erős teória, de csak egy teória a sok közül. Az is teória, hogy Falco megeszi Erent. Vagy Annie megeszi Erent. Vagy Gabi kinyírja Erent. Vagy, hogy az Alliance nyer. Vagy, hogy Eren vissza küldi a tudatát a múltba. Sok teória van, választ 3 hónap múlva fogunk kapni😬

2021. jan. 31. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER ARLERT(Akarom mondani alert...)!!!

#3 Igen, viszont ha figyelembe vesszük az Isayama által elmondottakat, akkor a fent említett teória miszerint Eren csak álmodta volna ezt az egészet, nem túl valószínű, mivel ez így eléggé Happy Ending lenne. És én nem gondolom azt sem, hogy Falco megenné Erent, mert az Attack Titánnak hiába az egyik képessége a jövőbe látás, Eren nem tud a jövőbe látni, csakis a múltba. Ennek leglogikusabb magyarázata az, hogy Eren az utolsó Attack Titán. És ebből kikövetkeztetően Eren csak akkor emlékezhetett Mikasára rövid hajúként, ha ez az egész előtte már megtörtént vele. Hacsak Grisha nem látta, mert akkor lehettek Grisha emlékei is természetesen.

2021. jan. 31. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki, aki nem Paradisról van meg fog halni. Eren győz.

Arról a megosztott utolsó panelről pedig... Nekem az volt a teóriám, hogy Eren Historia gyerekét tartja a kezében. (Szerintem Eren az apja a gyereknek.) A "Most már szabad vagy." pedig arra utal, hogy kiírtotta a világot és a gyerek nincs bezárva egy szigetre.

2021. jan. 31. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:

TOVÁBBRA IS SPOILER

amúgy Logik lenne, hogy Eren gyereke. #Alliance vagyok, de most Eren szituációja: Utolsó család tagja egy rabszolga, látja, hogy hány barátja fog meghalni, meg kell mentenie a népét és erre csak ezzel képes, ráadásként ha azt is figyelembe vesszük, hogy a gyermeke számára is egy élhető világot kell megteremtenie... Simán benne van, hogy az nem Farmer-kun, hanem Eren gyereke

2021. jan. 31. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 99,999%, hogy nem a farmer gyermeke, én nem hiszem, hogy Historia egy farmernek szülne gyereket, politikai szempontból nem lenne előnyös. Szerintem Historia inkább csak bújkál, biztos tud valamit a tekintetéből ítélve.
2021. jan. 31. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Elvileg ez lesz a manga legutolsó oldala. A fordítás az, hogy "szabad vagy".

Isayama továbbá azt is mondta, hogy olyan befejezést akar csinálni, amit az olvasói nem tudnak megjósolni, márpedig az álomból felébredés kb a legeslegelső teória volt a rajongók között.

Nem hiszem, hogy így végződne (bár lehet, hogy csak a személyes vágyaim beszélnek belőlem, mert konkrétan akármi jobban tetszene ennél) de pár hónap, és úgyis megtudjuk.

2021. febr. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!