Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány részből áll a Boruto...

Hány részből áll a Boruto (anine)?

Figyelt kérdés

Én már beértem a Borutot és a 183-mas részt ugye "kivégeztem". Kicsit utána néztem a dolgoknak. Hetente jönnek részek, minden Vasárnap. Tehát 3 napon belül jön a 184-es rész. Viszont.. Pontosabb infót nem tudtam meg. Azt írtákx hogy 185, 190 részes. Ezt pedig megszeretném tudni. Nyilván sokan annyit tudnak amennyit jelenleg én ks.. Viszont örülnék, ha esetleg tudna erről valaki bővebb infóval szolgálni.

SPOILER: A naruto-ban Boruto-n belül még 3 Hokage-t láthatunk.

8:Konohamaru

9: Sarada

10: Nem tudom a nevét, de elvileg nő.

Ebből azt kovetkeztettem le, hogy 190-nél több rész várható. Hiszen mégis csak pár rész alatt csak nem sűritík be, hogy xy hogyan lesz Hokage.. Pl Sarada Hokage szeretne lenni (mint anno Naruto ugye), most 12 éves. Naruto is 30+ évesen lett Hokage, szóval remélem, hogy több mint 190 részes lesz.

2021. jan. 28. 22:27
1 2
 11/14 nagytudos ***** válasza:
#8 én nem hallottam/olvastam hogy ezt nyilatkozta volna, szerintem inkább olyasmit mondhatott hogy LEGALÁBB még 5 évig nem ér. Még volt már pár ilyesfajta kijelentése, nem mostanában fogja befejezni.
2021. jan. 30. 21:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Konkrétan azt mondta, hogy 5 éven BELÜL véget ér.
2021. jan. 30. 22:25
 13/14 nagytudos ***** válasza:
Hol
2021. febr. 16. 09:45
 14/14 nagytudos ***** válasza:
Párszor már mondott ilyet azóta is megy
2021. febr. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!