Csak nekem csalódás a Re:zero második évadja?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom ezt a jelenlegi loop-ot. Már az évad első felében túl kellett volna jutni rajta, erre fel még a második fél is erről szól... Egy helyben toporgunk, állandóan rizsáznak és semmi sem történik.2021. jan. 27. 14:14
1/7 anonim válasza:
Nekem speciel csak az nem tetszik, hogy [SPOILER] Rem sehol nincs a kómája miatt.
2/7 anonim válasza:
miért is kellene túl jutniuk az anime első felében? ez nem arról szól hogy mivel középiskolás tudás szintjével rendelkezik ezért korszakújító hős lesz minden probléma és technikai hiba nélkül csak mert bejárt kémia órára... ":D
de ha ennyire zavar az anime akkor nem kell nézni mert nem neked lett akkor kitalálva...
pl mindegy hogy a trónok harca a világ legsikeresebb sorozata lett ha nem tetszik nem tetszik
4/7 anonim válasza:
Mert szar az anime. Az alapötlet jó a kivitelezés szar
5/7 A kérdező kommentje:
2: Ez nem egy Dr. Stone, mi? :D
2021. jan. 27. 20:07
6/7 anonim válasza:
nem de nem is egy knight and magic... vagy pedig egy isekai cheat magician... (ahol a megváltó tudás az volt hogy a föld pora és a homok gyullad be és okoz por robbanást! és ezt kémia órán tanulta! :D )
7/7 anonim válasza:
Nem olyan jó mint az első évad. Ha ahhoz hasonlítod, igen, nem olyan jó. De amúgy iszonyat jó, szerintem ez a legjobb anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!