Juuni Kokuki
Tenkuu no Escaflowne
Konosuba
konosuba
re zero
no game no life
mind más műfajú és egyediek habár kár hogy a no game no life nem kapott folytatást csak egy moviet aminek SEMMI köze hozzá! (a múltat mutassa be habár nagyon jó nagyon szép kissé más is a műfaja neki...)
No game no life
Mushoku tensei
That time i got reincarnated as a slime
Kyou Kara Maou
Douluo Dalu
Kyou Kara Maou
De a Juuni Kokuki is zseniális.
4-es vagyok, és ezeket akartam írni:
Kyou Kara Maou
Douluo Dalu
Juuni Kokuki
Nem tudok 3-at választani közülük, szóval maradtam ezeknél. A többségét úgysem mondta még senki.
Drifters
Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan wo Erandeiraremasen
Log Horizon
Mairimashita! Iruma-kun
Tate no Yuusha no Nariagari
Tensei shitara Slime Datta Ken
6-os habár az iruma-kun nagyon jó de szerintem nem isekai anime mert ott a két világ szorosan kapcsolódik egymáshoz (és elvileg a következő évad még jobb lesz)
meg szerintem a log horizon sem (habár ez már személyes vélemény az inkább játék-sekai kb mint a sao)
míg a tensei slim a tate yuusha a drifters az isekai
1. vagyok.
A Honzuki no Gekokujou szintén nagyon jó.
Juuni Kokki
Ezen kívül nem ismerek más kiváló isekai-t.
Ezt objektíven semmiképpen nem lehetne kijelenteni, hogy melyikek a legjobbak, de az én kedvenceim:
Tensura
Mairimashita! Iruma-kun
Tate no Yuusha (Bár ez utóbbit idővel eléggé feláldozták a háremanimék oltárán, annak ellenére hogy milyen jól indult. Ettől függetlenül azért szeretem :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!