Milyen a mostani anime-szezon? Az újak közül melyeket érdemes nézni és miért?
Amiket én nézek az újakból:
Kemono Jihen
Redo of Healer
Mushoku Tensei
Ore dake Haireru
Még nem kezdtem el, de azt hallottam hogy a Horimiya is jó.
Egyik sem tökéletes, de lehet megérné adni nekik egy esélyt, egy első rész alapján el tudod dönteni ha tetszik :D
Remélem tudtam segíteni! UwU
Én az alábbiakat kezdtem el nézni eddig:
-Yakusoku no Neverland 2 ( régi kedvenc)
-Dr. Stone: STONE WARS (régi kedvenc)
-Horimiya
-Tensei Shitara Slime Datta Ken 2nd Season (régi kedvenc)
-Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2nd Season Part 2 (régi kedvenc)
-Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu
-Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan ( régi kedvenc)
-Wonder Egg Priority
-Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi
-Kumo desu ga, Nani ka?
-Kemono Jihen
-Jaku-Chara Tomozaki-kun
-Ore dake Haireru Kakushi Dungeon
-Tatoeba Last Dungeon Mae no Mura no Shounen ga Joban no Machi de Kurasu Youna Monogatari
-Ura Sekai Picnic
-Back Arrow
-Kai Byoui Ramune
Na meg folytatólagosan Jujutsu kaisen, illetve Shingeki no Kyojin utolsó évada megy.
Ami leginkább lenyűgözött az újak közül az a Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu. Valami hihetetlül valósághű szinten mutatja be a varázslást. Legutóbbi résznél szabályosan beleborzongtam, libabőrös lettem attól a vihar csináló varázslattól. Nagyon durva.
Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi a másik nagyon ígéretes még számomra egyelőre.
A többi anime is tetszik, várom a folytatásokat, aztán végül kiderül melyekből lesznek új kedvencek.
Eddig egyet dobtam: Praeter no Kizu, nem mondom, hogy rossz, de valamiért nem tudott rávenni, hogy folytassam.
ha tényleg csak azt nézzük, hogy új legyen (első és remélhetőleg nem utolsó évad):
Horimiya
Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu
most a storyról 2-2 rész alapján nem mondanék semmit, az animáció (és a karakterek hangjai) meg totál rendben van mindkettőnél
Én ezeket nézem:
Beastars S02
Yakusoku no Neverland S02
Hataraku Saibou S02
Hataraku Saibou BLACK
Yashahime
Plusz tervezem a Dr. Stone: Stone Wars évadot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!