A Fairy Tail-nak lesz még folytatása?
Elolvasom így is, úgy is.
De azért nem lenne rossz. 😅
úgymond tervben van csak ugye még várnak hogy menjen a manga...
mellesleg a 100 éves küldetés arc hát... eléggé el lett rontva...
kb mindent le romból amire a sorozat épített évekig...
Nem értelek. :D az első resztől kezdve tele van Fanservice-el, ecchivel.
Nem csak Juviától kezdődött, hanem az első résztől. Nem csak a Fairy Tail, hanem ugy az összes anime háromnegyede tele van 'tehén tölmlővel', es ecchi humorral. Most vetted csak észre?
Nagyjából az egyetlen főbb 'szerelmi szál' az az, hogy Juvia szereti Gray-t.
A többi az nem igazán megerősített. Shippekkel meg minden tele van, animék, filmek, sorozatok, könyvek.
6. Hát nem igazán... Nem azt mondom,hogy nem volt,mert igen,de akkor sem olyan mértéktelenül,mint a későbbiekben.(Pl.Van az a jelenet amikor Lucy felmelegíti a testével Natsu-t ez miatt pucéran ráfekszik. Majd néz az ember,hogy ez most mi..) Én szeretem az ecchi humort,meg a műfajt is ha "ízlésesen" van tálalva.
Juvia előtt is voltak shippek,ezt a pontot is megadom,de azzal,hogy megengedték, a karakternek,hogy ilyen nyílvánosan is kimutassa az érzelmeit, konkrétan egy bejelentés volt a nézők számára,hogy ez az anime nem zárkózik el a semmilyen kapcsolattól sem és nagyjából így vehette kezdetét az egyik legtoxikusabb fandom története. (Gruvia és Nalu shipperekel az élén.)
Már ha csak Juvia személyiségét,azaz "humorforrását" megnézzük,az egész csaj úgy mérgező ahogy van és akinek még ő a kedvence is,ott normális fandom nem lesz.
És aki itt most a kivételbe tartozik,annak hatalmas nagy tiszteletem!
De nézzünk meg egy pozitív szemszöget,pl. GaLe. Ahoz képest,hogy egyáltalán nem szeretem a shippeket,ezt a párost el kell ismernem. Minden féle pikáns jelenet nélkül meg vannak,tökéletesen,azért mert építhető kapcsolatra alapoztak. Nem volt túlzsúfolva,megkérdőjelezve, háromszögbe rakva az érzelmeik. Nem fektették mérgező kapcsolatra őket, amin épülnek azaz abszolút megbocsátás és nem a beletörődés,a megszokás, mint Gray esetében.
Azzal egyetértek hogy a tul magy ecchi a minőség rovására ment azonban nem csak juvia után!
Egy ponton szerintem már gaz hogy a női karaktereket csak fél meztelenül lehet látni és konkrétan zéró intimitásuk van!
Habár ennyi erővel nem értem miért pont wendy volt a kivétel...! Attól mert még nincs melle vagy kicsi az azt jelenti hogy nem nő? 😅😂
De a legrosszabb a 100 éves küldetés!
SPOILER SPOILER SPOILER!
Most ugye sárkányok eltűntek szinte ki haltak! És bumm hirtelen meg jelentek majd olyant mernek állítani hogy simán le győzték volna achnologiat 1vs1-ben!!! Történet szempontjából ez pofon a sz arnak!
Nagyon logikátlan le rombolta az egész eddigi történéseket
A sárkányok el mentek ki haltak szinte oké! Utána meg tudtunk főként achnologia miatt! Oke sárkány király! Konkrétan azert is nem tűnt fel évekig mert a föld gömböt járta be! Oke jó érv miért nem azonnal verik le! A sárkányok a sárkány ölök testében voltak oke logikus hirtelen eltűntek nyom nélkül évekig keresték őket de a sorozatban többször is feltűntek mint belső hang oke tok logikus jó történet vezetés! Idők kapuval látunk először sárkányt! Oké megint jó logikus! Végül láthattunk az igazi sarkanyokat a sárkány olok testében és azert voltak ott hogy ne váljanak sárkánnyá ők is oke megint jó!
De ahhoz képest hogy az eclipse arc-nál alig tudtak legyőzni 1 sárkányt akik nem is voltak úgymond elemi királyok (nem is tudták legyőzni őket) ahhoz képest szerintem achnologiat hamar legyőzték!
Jó persze mondhatni zseniális volt hogy több megállóban próbálták valamint végül két felé váltak
Erzáék kapták a sárkány formát
Natsuék az emberi formát
Mondhatni a fele-fele erejével vették fel a versenyt!
De mind zerefet mind achnologiat nagyon könnyen legyőzték lehetett volna még huzni valamint nem random power up-okkal legyőzni őket!
Másrészt a dragon force! Kb a sorozat eleje óta jelen van! De a sorozat végénél tudja csak natsu aktiválni! Valamint a többi karakter meg azt sem tudja mi az!
Persze láthattunk wendyt 2x gajeelt 1x sting rogue-t szinten 2x azt ennyi!
Ezt az anime manga rosszul kezelte nagyon! Helyette be hozta a dupla elemeket csakhogy a végső arc-okban azokról is meg feledkezett!
Rengeteg benne a plothole főleg ugy hogy csak egy egyszerűbb battle shounen animerol van szó!
Elképzelhető, hogy meganimálják, de szerintem max. akkor, amikor már a vége felé lesz. Ami eddig megjelent le lehet tudni egy 30 részben.
(Amúgy áprilistól indul az Edens Zero anime, Mashima új mangájának adaptációja.)
Én élvezem a 100 éves küldetést, de nagyon igyekeznem kell, hogy ne zavarjanak a plot hole-ok, ami konkrétan az egész arc.
Elvileg Achnologia volt az utolsó sárkány, de erre behozzák a sárkányisteneket, na meg azt a sárkányevő céhet. Figyelmen kívül hagyva azt, hogy sárkányok nincsenek már egy jó ideje. De attól élvezem.
9 legalább írd ki hogy SPOILER
Ettől függetlenül SPOILER
Achmologia volt konkrétan a legerosebb sárkány! Persze a sárkány istenek 1vs1-ben le verték volna…! Ha legalább az lett volna az indok hogy bizony nem tudtak volna legyőzni és elbujtak...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!