Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Borutoban meghal naruto vagy...

Borutoban meghal naruto vagy sasuke?

Figyelt kérdés
A sima narutot, naruto shippudent vegigneztem, de a borutot nem kezdtem el, igazabol csak azert nézném, hogy mi lesz a főszereplökkel

2021. jan. 21. 04:42
 1/6 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
A mangát olvasom, egyelőre nem halt meg egyikük sem, de a nyitójelenet arra utal, hogy Naruto igen.
2021. jan. 21. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Szia naruto meghal és sasuke is meg kakashi is de remélem majd egyszer kapunk boruto apjáról egy OVA-t vagy egy backstoryt mert nagyon keveset tudunk róla.
2021. jan. 21. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 [link]
2021. jan. 22. 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2-es, te nagyon vicces vagy, mert én bár láttam valamennyit a narutoból, de a shippudent még nem....

DE még én is tudom ki Boruto apja :DDDD

Vagy te tudsz valami olyasmit, amit eddig senki más nem?? XD

Lehet hogy Borutot az ufók hozták, vagy simán a postásé?? :D

2021. jan. 22. 12:33
 5/6 gucsti123 ***** válasza:
100%

2#

Naruto, Naruto Shippuuden

ezt a kettőt nézd meg 720 rész de mindent meg tudsz Narutoról(Boruto apjáról)

2021. febr. 18. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én arra tudok gondolni hogy Kawaki öli meg mivel ha az első részben vissza emlékszel akkor Kawaki valami olyat mondott "Oda küldelek ahova a hetediket,Boruto"
2021. márc. 29. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!