Ilyesfajta animéket sorolnátok?
Tudom, ez kicsit peverznek hangzik de nagyon unalmas school-life vagy daily-life animéket keresek.
Nem szól másról csak kb h a főhös suliba/munkába megy, ott elvan, teszi amit kell, szocializálódik satöbbi, hazamegy elvan valamivel aztán szunya. Napi rutin.
Nincs kaland/akció/szerelem/ satöbbi. csak a szürke hétköznapok.
Van ilyen egyáltalán?
Ha csak erről szólna, akkor mi lenne benne a történet? Ha nincs semmi izgalom, akkor senki nem nézné meg, ezért mindig lesz valami.
A slice of life vonal többnyire comedy vagy romance szokott lenne, ha minél hétköznapibbat akarsz.
Bármelyik anime oldalra felmész és rákeresel a Slice-of-life kifejezésre és kiadja.
Én nem igazán nézek ilyet de azt hallottam hogy K-on és a blend S -t sokan szeretik.
Aria The Animation
De nem nevezném ezt "szürke hétköznapoknak" és unalmasnak sem. Csak a szereplők hétköznapjait követhetjük nyomon, kisebb bölcselkedésekkel, tanulságokkal. Nyugtató hatása van. Ez egy utópia egyébként, nem iskolás slice of life.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!