Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Attack on Titan, only animések...

Attack on Titan, only animések, akik már láttátok a 4.évad 6.részt? (Lent spoiler, ha még nem láttad!)

Figyelt kérdés

Olyanokhoz szólna a kérdésem, aki tényleg csak az animét nézi és nem ássa spoilerekbe magát. (Ha nem ilyen vagy, kérlek szépen ne spoilerezz mi miért van, most csak erről a témáról gondoltam lehetne beszélgetni.)

Ti mit gondoltok arról, hogy Eren megette Willy-t? Nyilván az ötödik rész után már lehetett tudni, hogy pusztítást rendez, és megöli Willy-t, de hogy megeszi, mikor erre nem volt szükség...? Csak mert Eren eddig ugye soha nem evett meg senkit, nektek nem volt furcsa/kellemetlen ezt látni?

2021. jan. 18. 20:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
Nyomorék..
2021. jan. 20. 21:32
 12/16 A kérdező kommentje:

Én tényleg nem vagyok manga olvasó, de még nekem is nyilvánvaló, hogy csak trollkodik, szerintem ne etessük. :)

Igen egyébként, én is erre gondoltam, hogy volt egy tipp Erennek, hogy Willy is lehetne a Warhammer, csak valahogy akkor is olyan morbid volt a helyzet. Nyilván ha shifter shiftert eszik az erőért, azért annak van értelme, ez így nem olyan, mint a sima kannibalizmus? :/ (Mégha nem is e célból történt.)

2021. jan. 20. 22:19
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

10-es el kell küldened azt a mangát amit olvasol...

amugy adj nekem is abból amit szedsz

2021. jan. 21. 07:32
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
De xd, ez még trollkodásnak is rossz. Pedig a trollkodást még akarva is nehéz elszúrni
2021. jan. 21. 07:34
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

több oka volt ennek...

felmerült az a gyanú hogy ő is egy shifter a másik oka pedig a megfélemlítés alapvető háborús stratégia! anno az embereket karóba húzták vagy felakasztották illetve keresztre és a köztérre tették őket vagy egy jól látható helyre!

szimbolikus cselekedet is volt mert ezzel is jelezte hogy ők paradis szigetiek azaz az óriások leszármazottai akik hát embert esznek...

2021. jan. 21. 21:19
 16/16 Klementinacska ***** válasza:
92%
Szerintem Eren szinte biztos volt abban hogy nem Wili a warhammer.. És Eren nem hülye. Politikai szempontból abszolút öngól lett volna ha Wili a warhammer. Ő egy nagyon fontos vezető, hatalmas befojással, és szerintem egy ilyen fontos ember nem rövidítené az életét.. és ha már övé ez az erő, akkor nem lép ilyen fontos posztba. Nem véletlenül volt az igazi warhammer (Wili húga) egy cseléd szerepében, ugyanis próbálták minnél inkább elrejteni őt, beolvasztani, hogy ne foghassanak gyanút, mert mindenki abban a hitben él hogy a család tagjai között rejtőzik a warhammer.. ígyhát a lányt cselédnek álcázták. Nem véletlenül nem tudta senki hogy ki az valójában, mert egyszerűen túl nyilvánvaló lett volna, hogy Wili legyen az, és nem mellesleg hülyeség. Erennek persze az is megfordulhatott a fejében hogy Wili az, de ő is szinte biztos lehetett abban hogy nem. Végső soron Wili megevésének 2 fő oka volt. Az egyik, hogy Wili konkrétan a legfőbb vezető, ezért ő volt az elsődleges célpont ugye, meg a katonai vezetők , hogy megbontsák a rendszert, felfordulást okozzanak, és láttuk is jól hogy Wili is tudta hogy ő a célpont, és ezért rendezte úgy hogy a fő vezetők egy helyen legyenek. Tudta hogy azért akarják kicsinálni, mert a hatalma miatt jelent problémát. A másik ok pedig az, hogy Eren (gondolom ez már mindenkinek nyilvánvaló) kicsit kattant. Nem feltétlenül lett volna szűkösség arra hogy megölje Wilit, de ez gyors és látványos módja volt, hogy nyomatékosítsa Marlynak, hogy komolyan veszik a háborút, és sok ver fog folyni.. ha kell akkor ártatlanoké.
2021. jan. 29. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!