Akatsuki no Yona lesz valaha folytatás ?
Tudom, hogy nem én vagyok az első aki ezt megkérdezi, de hátha akad valaki aki tudd valami hiteleset mondani, vagy nem értem miért nem folytatják ha valaki tud ésszerű magyarázatot ne tartsa magában.
Nem, szeretném a mangát olvasni, ezt ne írjátok, ezerszer élvezhetőbb ez a story
animációban, jobban átadja a poénokat is, mint a mozdulatlan színtelen rajzok....
Amit én tudok:
Ez az egyik legnépszerűbb shojo manga májig, Európában is.
Színdarab is készült belőle tavaly előtt.
Azt hiszem még a Netflixen is leadták szintén a közelmúltban.
Talán ez adhat egy kis remény sugarat.
A mangaka elvesztett pár anyagot valami hurrikán miatt de az is már 4 éve volt, azóta folytatta a munkát...
Ezt nem értem, ha valaminek a mangája töretlenűl népszerű, miért nem folytatják az animét ?
Vajon közrejátszik az, hogy már nem tudják felújítani a rajzstílust és ez a stílus már túl gyenge lenne a mostaniakhoz képest?
Esetleg már nem népszerű a reverest hárem stílus?
Mi a véleményetek?
Utolsó amit olvastam, hogy talán idén bejelentik a folytatást...
Köszi!
Hát most ráfoghatjuk a Covidra a húzást.
Ez az anime tökéletes , tényleg nem értem miért nem folytatják mááár.
Csak két kérdés a fanoknak:
Egy oldalról tudok ahol magyarra fordítják a mangát. De az most még csak az anime egyik részénél tart.
Ti tudtok olyan oldaról , ami fordít és túl ment már az animén ?
Zeno eredetileg hány éves volt, amikor megkapta a képességét ?
kb 16?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!