Az alábbi animék közül melyiket szereted legjobban?
Én bevallom őszintén, nem igazán értem, mit lehet a Lainen szeretni, hatalmas katyvasz, úgyhogy ha valaki szánna időt és energiát rá, hogy elmagyarázza nekem, azt nagyon megköszönném, rendesen butának érzem magam, amiért nekem nem jön át, hogy miért olyan zseniális.
Egyébként egyértelműen a Shikit tartom ezek közül a legjobbnak, bár nem annyira lep meg, hogy az Another vezet, mert az az egyik legmainstreamebb.
#9-es
Nem katyvasz, csak mert nem érted. A Lain megjósolta a jövőt. Olyan pszichológiai témákkal foglalkozott, ami 1998-ban (a megjelenésekor) nem is létezett, és mégis tökéletesek voltak az állításai, mert ugyebár ez be is igazolódott. Sok mindennel foglalkozik még: Összeesküvés-elméletek, mindenféle filozófiai kérdés, cyberpunk problémák. Minden részéről több oldalas elemzéseket lehetne írni, és ezt senki nem fogja megtenni, részben mert aligha van olyan ember, aki minden egyes jelenetét értette volna. Művelődj, olvass sokat, aztán nézd újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!