Mi a külömbség a bleach és Jojo' adventure között? Melyik a jobb?
Hát ömmm... Más a story?🤨
Egyébként kinek melyik a jobb személyes vélemény.
Most mondhatom, hogy szerintem a JoJo jobb, de lehet másnál ez nem így van.
Kb minden.
Mindkettő a maga kategóriájában jó, szerintem összehasonlíthatatlanok, annyira különböznek.
Alapja mindkettőnek ugyan az, srácok püfölik egymást végtelenítve.
Bleach jól indult, aztán lapos, unalmas lett minden tekintetben. Az alkotó saját bevallása szerint nem erőltette meg magát, mert így is vették a képregényt...
A JoJo több mint 30 éve zseniális. Az lakotó kreatív, meg tud lepni még most is. Kreatív harcok, egyedi rajzstílus, én imádom.
Bleach: kiváló karakter dizájnok, ötletes képességek és harcok ellenben gyakran gyenge dialógusok (shounen szövegelés) és történet.
Jojo: Bleach drogokon, gyakorlatilag minden elemében sokkal szélsőségesebb, stilizáltabb.
#3 remélem azt nem gondoltad komolyan hogy a Bleach mangakája ne vette volna komolyan a írást, több mint 10000 oldalt rajzolt a ráerőltetett heti megjelenést követve ami mindentől függetlenül már önmagában is túl sok ahoz hogy azt mondd rá "nem vette komolyan".
3-as vagyok.
Sehol nem írtam, hogy nem vette komolyan. Nem erőltette meg magát, nem ugyan az. Sosem volt átgondolt a sztori, ő maga nyilatkozta, a rajzai minőségéből pedig mémek keletkeztek.
Hogy hogyan működik a mangaipar, azt pedig nem kell elmagyarázni. :)
story? jojo
harc? bleach!
5-ős kb kubo annyira túlterhelt volt hogy bele betegedett és egyébként is a kiadja erőltette! ezért is romlott annyit a manga!
mellesleg az aizenes fejezetig tökéletes shounen! azért ez a bleach nem pedig a sokadik shounen! a megmentős történet ívekben ez az első! ezt sem kell elfelejteni hogy nem a lehúzott bőrt írta kubo hanem kikövezte az utat amit most már mindenki csinál!
de ahogy mondtam storyban jojo
harcokban bleach
minkettő érdekes világ de nehezen lehet összemérni a jojo most tart animében az 5. karakternél! mangában van már 7-8 is és még most sem ért el annyi részt mint anno a bleach
bleach 366
jojo 152 de itt van 5 szál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!