Kinek melyik a kedvenc animeje? Miert?
Mindenki csak 1et irhat.
(Amugy nkm a naruto)
Promised neverland
Nagyon igényesen van megrajzolva és a karaktereit is imádtam nem csak a történetét.
Fullmetal Alchemist (2003-mas)
Talán mert egy remekül felépített történet nagyszerű karakterekkel és váratlan fordulatokkal. Engem abszolút hidegen hagy, hogy nem követi a mangát, mert ettől még egyedibb számomra.
Huu.... nem könnyű...
Az a baj, hogy van kb 4-5 ami közül kéne választani...
még nem döntöttem el, a versenyzők pedig:
Uchuu Senkan Yamato széria
Steins;Gate széria
Charlotte
Gintama
Monster
Code Geass széria
Guilty Crown
Full...
AAA túlsok van ami a maga kategóriájában mestermű.
Lehetetlen erre a kérdésre válaszolni, ha rendesen belegondol az ember.
De ha egy darabot most random kiválasztok, legyen a Cowboy Bebop
Azért, mert egyrészt az űrbe vágyom tojáshélyfenekű korom óta, és tetszik a teljes kidolgozása a szériának, a karakterek, a magyarázatai, stb stb.
Gurren laggan.
Főként azért mert ha nincs ez az anime akkor nem is néztem volna meg egyet sem.
Imádom a karaktereket és a történet felípítését. Érdekesek a csavarok és mai napig az egyetlen anime amire tisztán emlékszem, hogy megsiratott.
Habár nem ez a legjobb anime (az a Code Geass) nekem mindig ez az anime fog a legközelebb állni a szivemhez.
Cross Ange
Ezt az animét elég kevesen ismerik, de szerintem a történet nagyon izgalmas, az animáció isteni és nagyobb figyelmet érdemelne
Boogiepop Phantom
Egy rendkívül összetett történet, olyan mély témákkal foglalkozik, melyek nagyon közel állnak hozzám. Imádom a nem lineáris történetvezetését, mindig figyelni kell, mert nem szájbarágós, és a jelentéktelennek tűnő jeleneteknek is nagy szerepük van. Remek vágások, dialógusok, jelképek és fojtogatóan nyomasztó hangulat, amihez tökéletesen passzol a szegényes, sötét grafika és a háttérzenék. A mondanivalója pedig csodás. Nem csak kedvencem, de a Lain után a legjobb animének tartom.
Toaru Kagaku no Railgun
Azért a kedvencem, mert néha nagyon nehezen tudok dönteni a sci-fi és a fantasy közt, ebben viszont mindkettő jelen van. A főszereplő tsundere, ami a lány karakterek terén a kedvenc kategóriám, a kiszemeltje pedig egy minden lében kanál, mindenkinek segíteni akaró srác, akit szintén nem lehet nem szeretni. Mellékszál lévén a története nem olyan összetett, mint az eredeti sorozaté, így viszont sokkal könnyebben érthető. Van benne bőven akció, ugyanakkor a fő témája mégis a barátság, így a sorozat fele amolyan sci-fi-fantasy slice of life, tele humorral. Kb. leírtam mindent, hogy miért imádom. Akár életem végéig is tudnám nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!