Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kinek melyik a kedvenc animeje...

Kinek melyik a kedvenc animeje? Miert?

Figyelt kérdés

Mindenki csak 1et irhat.

(Amugy nkm a naruto)

#sorozat #anime #Bestanime #Kedvencanime #Akedvencanimem
2021. jan. 12. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a death note. Hogy miért? Mert egyszerűen fantasztikus!
2021. jan. 12. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Promised neverland

Nagyon igényesen van megrajzolva és a karaktereit is imádtam nem csak a történetét.

2021. jan. 12. 18:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Fullmetal Alchemist (2003-mas)

Talán mert egy remekül felépített történet nagyszerű karakterekkel és váratlan fordulatokkal. Engem abszolút hidegen hagy, hogy nem követi a mangát, mert ettől még egyedibb számomra.

2021. jan. 12. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Huu.... nem könnyű...

Az a baj, hogy van kb 4-5 ami közül kéne választani...

még nem döntöttem el, a versenyzők pedig:

Uchuu Senkan Yamato széria

Steins;Gate széria

Charlotte

Gintama

Monster

Code Geass széria

Guilty Crown

Full...

AAA túlsok van ami a maga kategóriájában mestermű.

Lehetetlen erre a kérdésre válaszolni, ha rendesen belegondol az ember.

De ha egy darabot most random kiválasztok, legyen a Cowboy Bebop

Azért, mert egyrészt az űrbe vágyom tojáshélyfenekű korom óta, és tetszik a teljes kidolgozása a szériának, a karakterek, a magyarázatai, stb stb.

2021. jan. 12. 18:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Gurren laggan.

Főként azért mert ha nincs ez az anime akkor nem is néztem volna meg egyet sem.

Imádom a karaktereket és a történet felípítését. Érdekesek a csavarok és mai napig az egyetlen anime amire tisztán emlékszem, hogy megsiratott.

Habár nem ez a legjobb anime (az a Code Geass) nekem mindig ez az anime fog a legközelebb állni a szivemhez.

2021. jan. 12. 19:18
 6/10 anonim válasza:
100%

Cross Ange

Ezt az animét elég kevesen ismerik, de szerintem a történet nagyon izgalmas, az animáció isteni és nagyobb figyelmet érdemelne

2021. jan. 12. 19:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Több kedvencem is van, de ha egyet ki kell emelnem, akkor az NHK ni youkoso!-t választom. Mély gondolatokat ad át, zseniálisan összetett, szívfacsaró és tanító jellegű. Kegyetlenül a képedbe vágja az igazságot. Egyszerre komoly, drámai és humoros. Egy mestermű a helyenként kifejezetten pocsék grafika ellenére is. Mindenkinek ajánlom, aki már unja a sablonos, semmitmondó tucat animéket és valami igazán egyedi műalkotásra, minőségi animére vágyik.
2021. jan. 13. 00:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Boogiepop Phantom

Egy rendkívül összetett történet, olyan mély témákkal foglalkozik, melyek nagyon közel állnak hozzám. Imádom a nem lineáris történetvezetését, mindig figyelni kell, mert nem szájbarágós, és a jelentéktelennek tűnő jeleneteknek is nagy szerepük van. Remek vágások, dialógusok, jelképek és fojtogatóan nyomasztó hangulat, amihez tökéletesen passzol a szegényes, sötét grafika és a háttérzenék. A mondanivalója pedig csodás. Nem csak kedvencem, de a Lain után a legjobb animének tartom.

2021. jan. 13. 09:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legnagyobb kedvencem az ID:Invaded. Többek között azért, mert élek halok a krimikért, és zseniális ahogy összhangba helyezték a nyomozósdit a lélektani és sci-fi vonallal is. A karakterek hihetetlenül jól meg vannak írva, ráadásul olyan fordulatok vannak az animében hogy az ember összeszarja magát mennyire zseniális :DD
2021. jan. 13. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Toaru Kagaku no Railgun

Azért a kedvencem, mert néha nagyon nehezen tudok dönteni a sci-fi és a fantasy közt, ebben viszont mindkettő jelen van. A főszereplő tsundere, ami a lány karakterek terén a kedvenc kategóriám, a kiszemeltje pedig egy minden lében kanál, mindenkinek segíteni akaró srác, akit szintén nem lehet nem szeretni. Mellékszál lévén a története nem olyan összetett, mint az eredeti sorozaté, így viszont sokkal könnyebben érthető. Van benne bőven akció, ugyanakkor a fő témája mégis a barátság, így a sorozat fele amolyan sci-fi-fantasy slice of life, tele humorral. Kb. leírtam mindent, hogy miért imádom. Akár életem végéig is tudnám nézni. :)

2021. jan. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!