Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ez csak nekem tűnt fel? Bnha Mha

Huba123 kérdése:

Ez csak nekem tűnt fel? Bnha Mha

Figyelt kérdés

A 4.évad végén amikor deku alszik akkor ugye találkozik az 1 mindenkiért előző viselőivel. Az érdekesség hogy deku nem látszik teljesen csak a feje ék a jobb keze és ha jobban megnézzük akkor ezek azok a pontok ahol érintkezett az a két csávó (fogta a fejét a másik meg a kezével a karját)

Szóval ja nektek mi a vélményetek?

2021. jan. 11. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
És ezzel mire is akarsz kilyukadni pontosan?
2021. jan. 11. 12:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak azt kérdezem hogy nektek mi a véleményényetek erről hogy ennek lehet e valami oka
2021. jan. 11. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a hatás kedvéért lett így megcsinálva
2021. jan. 11. 18:33
 4/5 anonim válasza:
én a mangának pont ezt a részét nem olvastam, de gondolom amikor felriad álmából, és a karján aktiválva van az ofa, azért van mert hozzáért ugye az első hordozó kezéhez. szerintem azért nem látszódik az egész teste, mert még teljes mértékben nem sajátította el az erőt, nem tudja aktiválni bárhogy, nem uralja teljesen.
2021. febr. 7. 12:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad lehet! #4
2021. febr. 15. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!