Jól befejezett végű anime?
Mostanában csak olyanokra futok rá, amiknek hatalmas függővége van. Szeretnék végre olyat nézni, ami történetileg lezárt és, ha lehet happy end. Műfajilag szinte bármilyen megnézek, csak ne legyen ecchi vagy hárem.
Pár anime, amik a kedvenceim:
Stein Gates,
FMA Brotherhood,
Soul Eater,
Vinland Saga,
Dororo,
Hunter x hunter, persze a romantikusak is jöhetnek, pl.
Kamisama Hajimemashita,Ookami Shoujo to kuro Ouji, Soredemo Sekai wa Utsukushii
10-es majd jó hogy éjfélben nézed a helyesírást… -.-“
A tokyo ghoul jól lett befejezve de azoknak akik követték a mangát! Te gondolom nem követted ezért is írod!
A nagy háború pont a tetőfok abszolut nem teszi tönkre sőt erre készült már az eleje óta…!
A re zero abszolut kiemelkedő a sok isekai trash között ezt csak a hülye nem látja
Nem is azért nem ért el rekordot Japánban és külföldön is az anime nézettsége!
Az első évad meg egy tökéletes befejezést kapott persze folytatódott és nem azért kellett várni éveket mert nem emelkedett ki hanem mert kellett várni anyagra
Az a probléma hogy tájékozatlan vagy nagyon!
A shigatsu wa az egyik legrosszabb befejezésű anime! Az egész story áll egész végig pedig nagy reményeket fűztem hozzá de tény nem jutunk egyről a kettőre még ha egy szomorú történet is akart lenni nincs eleje sem vége csupán közepe és közepe 2.0
Mellesleg visszatérve a re zero több pontból is kiemelkedő!
Egyrészt kicsit sem sablon anime
Nem a lehúzott bőrt húzza le
Az animáció is nagyon szépen van megrajzolva
A cselekménye kiszámíthatatlan mert ahogy mondtam nem sablon
A karakterek sokkal rétegesebbek nem csak isekai szinten hanem egész anime iparban…! A karaktereknek főleg a főszereplőnek egy csomó jellembeli hibája van ami még realisztikusabb
Műveletlen vagy és ez nagy baj.
1. A Tokyo Ghoulnak nem is a befejezésére értettem, hogy annyira rossz, (mert a második évadba bele sem néztem), hanem magára az animére.
SPOILER:
- Az egész koncepciót a parasyte mangájáról koppintotta:
Megjelenik egy másik faj, ami emberekkel táplálkozik, a főhős félig ilyen lesz, ebből az ellentétből ered a lélektani része. Habár a TG-nek ez nem sikerült, alapból copy, tehát max kevésbé rossz lehetne, de még másolni sem tud úgy néz ki. Karakterek egytől egyig kidolgozatlanok, egy lélektani mű már itt megbukik. Tele van mindenféle őrülttel, akik csak úgy meg akarják ölni Kanekit, a végén pl csak azért rabolják el mert olyan volt az illata mint annak a ghoul nőnek na ne nevettes :DD Aztán félholtra kínozza, de Kaneki random megerősödik. Vége. De ezek csak a legnagyobb hibái, az első felében cselekmény is alig volt.
SPOILER VÉGE
2. Nem, a Naruto addig volt jó, míg a harcokban a taktikai rész volt hangsúlyos. A nagy háborúban már csak csili-vili robbanások, overpowered istenek, meg szemrákot okozó lézersávok vannak.
3. Ne érts félre, a Re:Zero első évada egész jó volt, mostani isekai animékhez hasonlítva meg aztán pláne, de ha tényleg nagyágyúkhoz mérjük, akkor eltörpül. Egyáltalán nem volt kiszámíthatatlan, és karakterek terén teljesen átlagos. Ez csak azt mutatja, hogy nem ismersz igazán jó történeteket. Ajánlom figyelmedbe a Juuni Kokukit. Az az egyetlen isekai ami kiemelkedő, de nagyon. Talán a legjobb világépítéssel rendelkezik (amíg a Re:Zero ezt a szót nem is ismeri), igényesen megírt karakterek TÉNYLEG VALÓSZERŰ problémákkal ( SPOILER: a Re:Zero második évadában kiderül, hogy Subarunak az égvilágon semmi problémája nem volt a való életében, nincs is élete SPOILER VÉGE). Elképesztő karakterfejlődések (Subaru végig ugyanazon a szinten van). Erős lélektani oldal, mély témákkal (a Re:Zero csak mélynek akar tűnni azzal, hogy mennyi mindenen megy keresztül ezen a másik világon Subaru, holott nincsen semmi mondanivalója az egésznek). És még sorolhatnám.
4. A Kimi no Uso-t nem láttam, úgyhogy erről nem tudok mondani semmit. Csak azt látom, hogy valóságnak hiszed azt, amit állítasz, és lepontozol mindenkit minden egyes kérdésnél. Ez elég ostoba dolog. Amúgy meg a kis vitánknak semmi köze a kérdéshez, úgyhogy én itt le is zárnám ezt. Ja és kiemelném a vessző használatának fontosságát ;)
12 lol én meg a műveletlenség
ez már csak instant személyeskedés a részedről...
a vessző használata nem egyenlő a műveltséggel főleg nem egy anonim oldalon és főleg nem animés kérdéseknél!
és ha már re zero... a világépítés teljesen jó a re zeroban csak nézni kell folyamatosan a műt alapból nem 24 részre készítették
a karakterek sokkal jobban megfelelnek a valóságnak legalábbis egy középkori fantázia világnak
és ha már subaru... kb mint minden ember akiknek nincs olyan jellegű probléma csupán nem találja a közös hangot ja ami nem is ritka jelenség a mi világunkban főleg japánban (és most a mondani valója mi is lehetne? minek is mondanivaló? ez egy kaland anime elsősorban a harry potternek mi is a mondanivalója? szintén semmi hanem jó történet és kaland)
és miért is nem volt kiszámíthatatlan? nem dolgozott sablon elemekkel és konkrétan már a második évad első részében egy olyan dolog történt amire senki sem számított... bocs de ez tényleg netto butaság amit írsz! karakterek terén meg pont nem átlagos a karaktereknek nem egy sablon személyük van hanem több oldaluk amit a sorozat remekül reprezentál!
sajna ha ez ellen vagy akkor az már nem szubjektív vélemény hanem egyéni elfogultság!
a naruto meg fejlődött lehetett erre számítani meg alapból egy shounen anime volt! a természetfeletti dolgok mindig benne voltak
és már a shippuuden eleje fele voltak erősebb harcok! a naruto legalább lineárisan haladott a hatalmak bemutatásában és nem volt random power up mint pl a fairy tail-ben...!
el felejted azt hogy ha nem lett volna kiemelkedő a anruto akkor nem ment volna olyan sokáig! lehet bármit mondani de az mindent bizonyít hogy valami annyi ideig ment mert az animékben nincs hiány sokak csinálnak hosszabb fejezeteket de csak 12 részre animálják meg max 24-re
a tokyo ghoul és kiseijuu között van hasonlóság de nem mondanám koppintásnak! mikor teljesen más a két világ dinamikája
ugyan mindegyikben van két faj csak az egyikben a másik faj túl tudja élni emberek felzabálása nélkül a másikban meg nem! (sőt ha a kiseijuuk annyira is logikusak akkor miért esznek embereket ezzel is felhívva magukra a figyelmet amikor ugyan úgy emberi ételen is el vannak... ja mert akkor nincs story... ennyi! de a tokyo ghoulnál mindenképp van story és bonyodalom
és igen ezt írtam is hogy az anime egy pofon volt mindenkinek! ezt a studio rontotta el
de viszont nincsenek plothole-ok benne már a főszereplő előtt is volt/voltak a két világ közöttiek bőven! kaneki csak egy volt közülük
valamint ezt sem látod át nem is csoda...
mindenféle őrület? komolyan??? nézz meg egy bírósági videót amiben egy őrült gyilkost ítélnek el... a csak simán őrület jelen van a világban arról csak te tehetsz hogy ezt valóságtalannak nem létező foglomnak tartod...! sőt elárulok neked valamit a szomszédban is volt nálunk egy gyilkos! anno be ment pár utcával lejjebb egy idős nőhöz azt elfojtotta és kirabolta... ":S a világ nézeted limitált és zárt
kanekit azért akarják a szaga véget megölni mert vannak kannibál ghoulok sőt ez az egyik legjobb módja hogy erősebb legyenek a ghoulok! és azért gerjed be a szaga végett mert az a szereplő alapból egy perverz kannibál féle úgymond ínyenc mert kaneki félig ember is és az egyik legerősebb ghoul szervez vannak benne és eddig sok ghoul akarta meg enni azt a nőt
kaneki nem ranom erősödik meg hanem bele van ültetve az alapból op ghoul szervei de itt sem lesz op csak simán erősebb mert még nem tudja használni... de nem azt mondom hogy mestermű de sokkal jobb mint aminek beállítod! mint ahogy a re:zero és a naruto is!
valóságnak konkrétan te hiszed azt amit állítasz én tudom hogy az a valóság :D
és csak nézd meg én vagyok aki le van pontozva valószínűleg általad és van képed ezt írni? fuuu hallod ha csak ennyire bátor lennél személyesen is!!! ":DD meg emelném a kalapom de hát mindketten tudjunk jól hogy a te típusod csak a neten mer ":D
és ha már vita miért is nincs köze? én írtam re zero-t és a többire nem emlékszem pontosan de te ezt támadtad be egyszóval teljesen helyén van a vita...
és kiemelném a kétszínűség és álszentség fontosságát mert nagyon személyiség pusztító!
és 10-es a helyes írásomat fikázod de neked meg értelmezni kellene a mondatokat! -_-"
nem írtam hogy az egész anime tökéletes hanem hogy a vége tökéletes lett!
volt eleje közepe és vége valamint nem a történet közepén hagyta abba a levegőbe hagyva a cselekményeket és elvarratlan szálakat!
de a magadfajta az mindig is ilyen lesz... egy ilyen troll féle aki csak kötekedni tud :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!