Death Note legjobb és legrosszabb karakter(ek) szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 15:57
11/24 anonim válasza:
Legjobb: Light, L, Matsuda
Legrosszabb : Near, Mello
12/24 anonim válasza:
Legjobb: L és Light, Matsuda, Misora Naomi
Legrosszabb: Misát mondanám, mert ki nem állhatom, de jól kidolgozott, ezért Higuchi
13/24 anonim válasza:
HÉÉÉ emberek, Near és Mello tök jók :(
14/24 A kérdező kommentje:
Hát én Mellot ki nem állhattam, annyira irritáló és unalmas karakter volt😬 főleg a többiekhez képest..
De ízlések és pofonok
2021. ápr. 2. 18:48
15/24 anonim válasza:
Én mindig az olyanokat szeretem. Az irritáló, bunkó, gonosz mellékszereplőket :)
16/24 anonim válasza:
13. Mello még el-elmegy,de Near, számomra semmi képpen.
17/24 anonim válasza:
De miért utálja mindenki ennyire Neart???
18/24 anonim válasza:
17. Mert elképsztően gyenge utánzata L-nek és még is ő volt az aki "legyőzte". L-ben megvolt az a különlegesség, akár csak az evés kapcsán is. Near meg ugyan ezt megkapta játék járművekkel pl... Semmi újat nem mutat fel,ennyi erővel L-nek meg se kellett volna halnia,ha úgy is őt rakják be a helyére, nyilván rosszabb minőségben, egy utánzat,általában nem hozza az eredeti minőséget. (Ez a saját véleményemet fedi,máséban nem beszélhetek)
19/24 anonim válasza:
Jó, azt megértem, hogy utánzat, de akkor is. L egy felnőtt, Near meg egy gyerek. És Near nem tudta, hogy Light Kira, szóval ő is rájött, és még le is buktatta. Míg ez L-nek nem sikerült. Tiszteletben tartom a véleményeteket, nem belétek akarok kötni, csak én is leírom a véleményem.
20/24 anonim válasza:
Near konkrétan labdába sem rúghatott volna, ha L előbb nem fejt meg egy csomó mindent Kira személyével kapcsolatban. Onnan már amúgy is egyértelmű volt, hiszen Kira rengeteg hibát követett el L halála után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!