Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek milyen lenne egy...

Szerintetek milyen lenne egy Vaják/witcher anime?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam el a könyveket, és egy-két harcjelenetnél teljesen anime stílusú harcok elevenetek meg előttem, innen is jött a kérdés ötlete. Szerintetek milyen lenne egy ilyen anime?
2021. jan. 4. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint a Vinland Saga esetleg.
2021. jan. 4. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Berserk több meztelenséggel :D
2021. jan. 5. 00:41
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Nemhiszem hogy az anime világába való lenne, túl komoly ahoz. De ha lenne biztosan megnézném.
2021. jan. 5. 15:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Az AoT is komoly, mégis egy jó anime
2021. jan. 5. 17:49
 5/12 anonim ***** válasza:
...akkor akár tényleg jó is lehet
2021. jan. 5. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi:

https://www.youtube.com/watch?v=ryKsTMqxgRk

Ezt félig poénnak szántam, de mégis látszódik a lényeg. Mivel a Witcher avagy még becsesebb nevén Wiedźmin nem japán, hanem lengyel sorozat, nem valószínű, hogy pont a japánok készítenének belőle animációs sorozatot. Inkább a fenti videóhoz hasonló kb. Samurai Jack stílusban készülne, amit én nem igazán tudnék élvezni szerintem. :/ Akkor már inkább nézném meg a Witcher 2-féle flashback-es stílussal:

https://www.youtube.com/watch?v=UDm3AqmVUKk

2021. jan. 5. 20:44
 7/12 A kérdező kommentje:
gondolom, hogy nem lesz, elég kevés erre az esély, csak felmerült bennem.
2021. jan. 6. 10:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy guys, azt ugye tudjátok hogy lesz belőle anime? A Netflix berendelte, még nincs kint de elméletileg csinálják. Szerintem nem rossz ötlet amúgy, rengeteg komoly anime van, nem értem hogy attól még hogy valami animációs miért lesz automatikusan bugyuta. Tipikus normie felfogás lol. Ugyanolyan sori mint minden más csak rajzolva. Na bumm.

Itt egy magyar cikk ha valakit érdekel: [link]

2021. jan. 6. 16:28
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem mondta, hogy bugyuta lesz, csak azt, hogy valószínűleg nem fog úgy átjönni a hangulat. :)
2021. jan. 6. 16:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon úgy tudnám elképzelni mint a Castlevaniát, a hangulata és a megrajzolás is teljesen stimmelne szerintem
2021. jan. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!