Tudnátok nekem mondani Drama / Mystery / Thriller animéket?
Mint például:
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru (Beautiful Bones -Sakurako's Investigation-)
Van még ilyen szép kivitelezéssel és érdekes történettel anime?
Ha igen akkor mindenképp írd meg!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Drama / Mystery / Thriller megvan, de nem tudnám nagyon olyannak mondani, mint a sakurako-san-t, mivel nem egy "nyomozós" animék:
Death Parade, jön pár ember, aki meghalt, de ezt nem tudják és a múltukba nyerünk egy kis betekintést
Erased, főhösünk visszakerül az időben, hogy rájöjjön, ki a gyilkos, közben mindenféle dolgok kiderülnek
Guardian of the Sacred Spirit, noha a történettől nem estem hanyat, de a zene és a képi világa szerintem jó
Most találtam ezt a kérdést, ha esetleg azóta még aktuális... :)
- Gosick
- Housekishou Richard-shi no Nazo Kantei (az összes közül, amit írtam, szerintem ez a "leg-Sakurakósabb")
- Zankyou no Terror
- Kabukichou Sherlock (ehhez csak annyit, hogy kicsit bizarr humora van ...: D szóval ahhoz kell egy affinitás, de nekem nagyon tetszett)
- Yuukoku no Moriarty
- Kyoto Teramachi Sanjou no Holmes
ha a fantasy vonal is érdekelne:
- Tasogare Otome x Amnesia
- Death Note
- Kyokou Suiri
- Dansai Bunri no Crime Edge
- Sakurada Reset
- Mayonaka no Occult Koumuin
és végezetül, ha a horrorra is vevő lennél:
- Ghost Hunt
- Higurashi no Naku Koro ni
Köszönöm!
Mindenképp megnézegetem őket!
Volt köztük néhány amit tavaly még félre tettem, de idén mindenképp megnézem őket!
Köszönöm az ajánlásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!