Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok nekem mondani Drama...

Tudnátok nekem mondani Drama / Mystery / Thriller animéket?

Figyelt kérdés

Mint például:

Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru (Beautiful Bones -Sakurako's Investigation-)

Van még ilyen szép kivitelezéssel és érdekes történettel anime?

Ha igen akkor mindenképp írd meg!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 30. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Drama / Mystery / Thriller megvan, de nem tudnám nagyon olyannak mondani, mint a sakurako-san-t, mivel nem egy "nyomozós" animék:

Death Parade, jön pár ember, aki meghalt, de ezt nem tudják és a múltukba nyerünk egy kis betekintést

Erased, főhösünk visszakerül az időben, hogy rájöjjön, ki a gyilkos, közben mindenféle dolgok kiderülnek

Guardian of the Sacred Spirit, noha a történettől nem estem hanyat, de a zene és a képi világa szerintem jó

2020. dec. 31. 06:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2020. dec. 31. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Most találtam ezt a kérdést, ha esetleg azóta még aktuális... :)

- Gosick

- Housekishou Richard-shi no Nazo Kantei (az összes közül, amit írtam, szerintem ez a "leg-Sakurakósabb")

- Zankyou no Terror

- Kabukichou Sherlock (ehhez csak annyit, hogy kicsit bizarr humora van ...: D szóval ahhoz kell egy affinitás, de nekem nagyon tetszett)

- Yuukoku no Moriarty

- Kyoto Teramachi Sanjou no Holmes

ha a fantasy vonal is érdekelne:

- Tasogare Otome x Amnesia

- Death Note

- Kyokou Suiri

- Dansai Bunri no Crime Edge

- Sakurada Reset

- Mayonaka no Occult Koumuin

és végezetül, ha a horrorra is vevő lennél:

- Ghost Hunt

- Higurashi no Naku Koro ni

2021. márc. 22. 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mindenképp megnézegetem őket!

2021. márc. 22. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem :) Közben eszembe jutott még egy, ami talán érdekelne, pedig akartam is írni első körben: Hyouka.
2021. márc. 22. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Volt köztük néhány amit tavaly még félre tettem, de idén mindenképp megnézem őket!

Köszönöm az ajánlásokat!

2021. márc. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!