Lehet már tudni valamit a Beastars 2-ről?
1. Január 5.
2. Gogoanime oldalra mindent fel szoktak tölteni (asszem)
3. Fogalmam sincs
4. Biztosan lefordítják, valószínűleg az Uraharashop.
Köszönöm! :)
És gogoanimére mikor kerül fel átlagosan egy rész megjelenés után? Szóval most megjelenik 5-én a Beastars s2 ep1 akkor az várhatóan mikor lesz fent itt? :)
Én ajánlom a myanimelist használatát, mert azért alap dolgokat oda felraknak.
Már egy ideje lehetett tudni a jan. 5-ei dátumot.
Én pedig a kickassanime-n szoktam nézni mindent. Ott a weboldal szélén még szépen vezetik is, hogy melyik nap mi jelenik meg és hány órakor.
Ezen az oldalon általában aznap megjelenik. Néha csúszik pár órát, de talán ez a legösszeszedettebb oldal, amit eddig találtam.
Szia
-Megjelenés
A Beastars második évadának első része január 5-ödikén fog megjelenni és valószínűleg ez az évad is 12 részes lesz, szóval ha minden jól megy akkor mostantól minden héten kedden fogunk kapni újabb részt az évad végéig!
-Magyar felírat
Pont úgy ahogyan az első évadnál, a második évadnál is az URAHARAShop csapata fogja csinálni a magyar feliratot, az adott rész megjelenése után 4-5 nappal később fog megjelenni a magyar feliratos változat náluk, legalább is az első évad részeiből kiindulva!
-Magyar szinkron
Az első évadra a YinSasin csapata csinált magyar szinkront, valószínűleg idővel majd a második évad szinkronizálásába is bele fognak vágni, bár ezt még nem jelentették be hivatalosan!
Kicsit félreírtam fentebb úgyhogy most javítom:
*első rész január 6-odikán
*minden héten szerdán
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!