Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Bnha manga olvasók! Honnan...

Bnha manga olvasók! Honnan ismeri Hawks Dabit?

Figyelt kérdés

(Bnha=Boku no hero academia)

A mangánál most tartok a 295. chapternél(vagyis már elolvastam, az eddigi részeket)

Ismerem Hawks háttértörténetét.

Az apja bűnöző volt. Rossz körülmények között nőtt fel. Endeavor tartóztatta le az apját amiért Hawks nagyon hálás volt. Egy autóbalesetben Hawks mentette meg az embereket még kisgyerekként. Ezért betették egy programba ahol hőst neveltek belőle.

Ha rosszul tudom kérlek javítsatok ki...

De Dabi honnan ismeri őt? Mivel ugye ő Endeavor fia (Touya) ezért lehet, hogy ezért találkozott Hawksal?

De Touya meg Hawks barátok voltak ugye?

Dabi elmondta a Hawks igazi nevét amit csak ő tudott.(vagy kevesen tudtak róla) Azt, hogy ő Keigo Takami. De Dabi ezt honnan tudta?

Még gyerekkorukban mondta el neki Hawks?

2020. dec. 28. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy találkoztak gyerekként, de nem valószínű. Hawkst a kormány bepakolta a LoV-ba kettős ügynöknek, valószínűleg ott találkoztak először.

Amúgy mindenki tudja, hogy mi Hawks igazi neve. A BNHA világában a hősöknek nincs titkos kilétük.

2020. dec. 28. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Itt azt írják,hogy:

"In the fight against him, Dabi calls out Hawks' real name, which had been kept secret since Hawks was a child."

"After hearing Dabi's real identity Hawks stops struggling and goes into a state of shock. Dabi tells him that Hawks should have known"

"Amúgy mindenki tudja, hogy mi Hawks igazi neve. A BNHA világában a hősöknek nincs titkos kilétük."

Igaz, hogy nincs de Hawks kivétel. Az ő igazi nevét sose árulták el.

Én szerintem az, hogy Dabi ezt mondta:

"Dabi tells him that Hawks should have known"

És, hogy Dabi tudta Hawks igazi nevét bizonyítja valamennyire, hogy ők ismerték egymást.

Ráadásul mostmár mindhol ilyen fanartokat látok😂:

[link]

[link]

[link]

2020. dec. 29. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Takami Keigo nevét tényleg titkolták valamennyire az apja miatt, Dabi az apja révén találkozhatott vele, amikor kicsi volt, a képessége feltűnő, így megjegyezhető, s Todoroki Enji is biztos tudott róla, hogy a kisfiút bevették a programba, meg embereket mentett.
2020. dec. 29. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom meddig jutottál (nem olvastam el amiket írtál/írtak ezért bocsi, de lehet, hogy spoilerek vagy lehet nem

Dabi az Touya Todoroki (Shoto Todoroki testvére akit azt hitték, hogy meghalt)

Dabi valahogy lehet miután eltűnt lehet mielőtt eltűnt, de egy olyan tanfolyamra/programra került, ahol "tökéletes hősőknek" tanítják őket és ott Keigo (Hawks) jó barátok lettek. Aztán lehet ekkor történt az a baleset ahol azt hitték meghalt és Keigo is azt hitte. Valahogy találkozhatott egy gonosztevővel és mivel nagyon rossz gyerekkora volt és el kezdte utálni a hősőket azt apja által és a gonosztevő befolyásával ő is az lett.

Eddig ennyit tudunk róla, de addig is a manga tud segíteni megérteni őt

2021. ápr. 3. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Hawks anyja árult el mindent Dabinak, aki a lakásán felkereste. A nő emiatt el is költözött, mert bűntudata volt.
2021. ápr. 4. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!