Megéri megnézni az eredeti Dragon Ballt?
Figyelt kérdés
13 részt láttam, de nem érzem úgy, hogy bármit is hozzáadna a Z-hez és a Superhez. Mintha csak filler lenne2020. dec. 27. 11:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
nem
25 szavazat
1/6 anonim válasza:
Igen, mivel azzal kezdődik az egész történet. Ott alakul meg a csapat, ott hallunk először a gömbökről és konkrétan ott bukkan fel az összes fontos szereplő.
2/6 anonim válasza:
Mangában az eredeti Dragon Ball és a Z egy történet, alap DB-ben mutatják be a később fontos karaktereket és azt, ahogyan felépült a kapcsolatuk, viszont való igaz, hogy az alap DB hangulata teljesen más, plusz shounenesen elnyújtva, fillerekkel megtűzdelve adaptálták. Nem tudom, létezik-e belőle újravágott változat.
Megértés szintjén viszont szerintem nem sokat ad hozzá a későbbiekhez.
3/6 anonim válasza:
Ne privátban kérdezz, mert a privátban kérdezőket 10-ből 9-szer olvasatlanul letiltom.
Több animének csináltak a rajongók olyan változatot, ahol kivágták a fillereket és amennyire tudták, mangahűre vágták újra a sorozatot.
A Dragon Ball Z-nek például hivatalosan létezik ilyen változata Dragon Ball Z Kai címen.
4/6 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam
2020. dec. 27. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!