Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hunter x Hunter kérdések??...

Hunter x Hunter kérdések?? spoiler!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Random dolgokat kérdezek, HXH fanok kérlek válaszoljatok :s

Ti szeretitek Allukát? - engem mostmár kezd kicsit irritálni. (146.résznel vagyok.) Mármint..Kilu eddig le se sz*rta most meg kb az életét adná érte..

De amúgy aranyos.

Ti szeretitek Ginget?-Én undorítónak tartom, hogy csak úgy elhagyta Gont, és amikor találkoztak, akkor is úgy beszélt róla mintha katasztrófa lenne hogy találkozik a fiával.

Shippelitek a KilluGont?- én abszolút. Szerintem, ha nem is szerelmesek, de jóval többek mint barátok. Lehet belém kötni, én így látom.

Ki a kedvenc szereplőtök?- nekem személy szerint Kurapika.

Melyik a kedvenc Arcokotok?- nekem a kurapikás és a greed islandes :D

Jah, több kérdés nem jut eszembe, de bármit leírhattok amit a HxH-hoz kapcsolódik :D

Pá!

2020. dec. 26. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Allukat nem bírom.

2. Ging jó fej.

3. KilluGon jesszus noo!

4. Hisoka,Feitan,Killua,Pokkle,Colt, Ponzu, Meruem,Neferpitou(Az útsó kettőnek megbocsátottam,mert tényleg cukik lettek a vége fele.)

2020. dec. 26. 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:

1. Na, akkor nem vagyok egyedül:D barátnőm letámadott amikor mondtam hogy nem szeretem.

2. Végülis😂

3. :'DD kinek mi, de köszönöm hogy nem kezdtél el vitatkozni!

4. Hisokát, Coltot és Meruemet én is nagyon szeretem. Pitout nem igazán, de nem is utálom.

Meg bírtam azt az íjász csávót..mi is volt a neve?

2020. dec. 26. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!