Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik anime lehet?

Melyik anime lehet?

Figyelt kérdés
Annyira emlékszem, hogy egy klán tagjai képesek voltak irányítani az elemeket, és a főszereplő pasas azt hiszem a szelet irányította, és ő a családon belül valami fekete bárány volt, ellenük küzdött.

2020. dec. 24. 22:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként az is jellemző az oldalra. Nem elég, hogy valaki nem ért valamihez, amibe belepofázik, még van annyira öntelt is, hogy ezt ne ismerje be és neki álljon feljebb.

Mint például itt és ennél a régebbi kérdésnél is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__98..

2020. dec. 25. 10:40
 12/20 anonim ***** válasza:
14%
Mar bocs de nem szivaebeszetrol hanem egy sorozatrol/animerol beszelunk. En azt hittem jot valaszoltam ennyi. Ezzel mi a gond? Megprobaltam segiteni, nem sikerult. Ettol függetlenül megprobaltam.
2020. dec. 25. 13:07
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Megpróbáltad, nem sikerült, aztán amikor szóvá tették, elkezdted verni magad, hogy attól, hogy hülyeséget írtál még hasznos volt a válaszod, mert a szándék a lényeg.
2020. dec. 25. 13:10
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
Gyors kérdés: Honnan kéne tudni, hogy tényleg az-e az amit ő keres, anélkül, hogy leírjuk ide?
2020. dec. 25. 13:26
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Tévedni szabad, a probléma nem itt kezdődik, hanem amikor a tévedést helyesnek akarják eladni és mismásolnak, amikor kiderül.

[link]

Ez kb. az a szint, amikor valaki megkérdezi, hogy mennyi 2*2, te meg rávágod, hogy 22, aztán mások, akik ugyanúgy nem tudnak szorozni, egyetértenek, és amikor szóvá teszik te kötnéd az ebet a karóhoz, hogy a te válaszod márpedig hasznos, mert a 22 az tényleg hasonlít ahhoz, hogy kétszer a '2' és nem az a lényeg, hogy a válasz jó-e vagy sem, hanem a segítő szándék.

Ez nem egy véleménykérdés. Jogod van tévedni, de a válaszod ettől még helytelen és nem hasznos.

2020. dec. 25. 13:41
 16/20 A kérdező kommentje:
De gyerekek... Nem kellene veszekedni állandóan mindenen, én senkit se pontoztam le, más seggfejségéért ne az én kérdésem alatt veszekedjetek pls... Megkaptam a választ ennyi volt a lényeg. Ha valaki azt hitte az Avatar az, akkor az az ő véleménye
2020. dec. 25. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
22%

#15-ös

Teljesen rossz a hasonlatod, egy egyszerű szorzás nem összevethető ezzel a helyzettel. Nem értem, miért kellett belekötnöd a másikba. Egy ilyen kérdésnél, amikor pár adatból kell kitalálni, hogy melyik sorozatról van szó, egyáltalán nem gond az, ha találgat az ember. Van esély rá, hogy jót mond, ha meg mégsem, a kérdezőnek nem került 1 percébe sem utánanézni.

2020. dec. 25. 15:26
 18/20 anonim ***** válasza:
18%
De ez teljesen más. Itt nem szorzásról van szó,hanem,hogy megadott információkból kitaláljunk egy sorozatot. Nem vélemény kérdés (csak részben),de találgatós,amit nem lehet fixen tudni,vagyis igazából a helyes az,az lenne,hogy a nem talált válaszokat nem értékelni és a találtakat igen. Főleg,hogy az Avatart válaszolók nem tévedtek nagyot a leírás alapján. (Meg természetesen az se biztos,hogy amit a kérdező leír ismertetőként az tényleg úgy van-e..)vagyis nem érdemlik meg a lepontozást pont
2020. dec. 25. 15:33
 19/20 A kérdező kommentje:
Sok embert zavar a vita, engem pedig kimondottan, mivel csak egy egyszerű dolgot kérdeztem, és a választ már megkaptam rá.
2020. dec. 26. 17:28
 20/20 anonim ***** válasza:
79%

A saját kérdéseid menüben van egy kis X a kérdésmező szélén. Ha rákattintasz, nem kapsz több értesítést válaszokról és nem fog zavarni se kimondottan, se kimondatlanul.

2020. dec. 26. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!