Akik követik a Guddo-FanSub oldalát/munkásságát, mit gondoltok a design váltásról?
Szerintem hatalmas előre lépés az 1.x-hez képest,
viszont akik megszokták azt elég nehéz lesz a 2.0-ába beleszokni.
Ettől függetlenül szerintem nagyon jó lett,
és mindenképp ráfért már egy frissítés!
Szerintem elképesztő hogy mekkorává nőtték ki magukat a srácok,
és én aki körülbelül a legelejétől fogva követi őket,
könnyes szemmel nézek az új oldalra,
és mint egy büszke apa.. Elmosolygok. :DD
Ti mit gondoltok?
Ez reklám?
Csak a bejelentkező felület látható be nem jelentkezve.
Dehogy reklám, még csak nem is ismerem őket. :)
Egyébként ez a kérdés azoknak szólt akik követik a Guddo-t, ha nincs fiókod gondolom nem igazán ismered/ vagy követed őket, ebben az esetben nem neked szólt a kérdés.
Én szeretem a munkásságukat, főleg hogy azonnal le tudom tölteni az égetett videót FHD minőségben.
Az új oldal szerintem remek lett, sokkal jobb mint a régi. Elsőre tényleg fura volt a régihez képest, de gyorsan meg is néztem mit adott ez és teljesen meg is voltam vele elégedve. Pedig általában ha valaminek változik a dizájnja mindig kritikus számomra. De itt ahogy minden el lett rendezve, amilyen lehetőségeket adott, egyértelműen jobb lett.
Az egyetlen negatívum (bár ezt egy ismerősöm jelezte, én mindig gépen nézek bármit) az, hogy mobilra nincsen optimalizálva, így például ha be van állítva egy kép háttérnek az oldalon, az telefonon össze lesz nyomva.
jobb lett abból a szempontból, hogy több régóta várt funkció is belekerült
de vannak dolgok, amik nekem nem jöttek be, hangot eddig nem adtam neki, mivel eddig is minimálisan használtam
először is kezdjük ott, hogy a kontrasztos háttért-t használom, így nekem jobban látható
ami nekem nem jött be:
- posztok:
eddig egyetlen 1 oszlop volt az egész (ez jött be nekem), most lehet váltani kettő között
az egyik egy 2 nagy poszt és alatta 3 oszlopban a maradék
vagy egy tömör 2 oszlopos
másik:
a köszönöm, hozzászólások stb. gombok szöveg színe majdnem ugyan olyan szürke mint a keret, kicsit nehéz olvassni
- scrollbar:
az oldalsó scrollbar nekem nagyon vékony
2 monitorom van, így gyakran átnyúlok a második monitorra
nincs chat scrollbar, sokkal nehezebb vissza olvassni dolgokat
(persze görgőzni lehet, de néha lassabb, mint lerántani egy scrollbart)
- profil képek katyvasza:
posztok: négyzet
chat teteje: karika
profil, chat: elfordított négyzet
- chat:
ha elérem a végét, akkor megáll, míg betölti a régebbieket, de közben én meg scrollozok tovább az egész oldalon -.-
- loading screen: mindig is rondának találtam, ha ilyenhez kell nyúlni, weboldaltól függetlenül, de ennek gondolom inkább az az oka, hogy most sokkal több mindent websocket-en keresztül jön-megy, így mire csatlakozik, átjön az adat, majd felépíti a weboldalt, beletelik egy pici időbe
most így hirtelen ennyi
van ami kevésbé zavar/megszokható, de nem mindegyik
#3-nak üzenem, hogy elvileg őszre telefon-friendly lesz a site, szóval amiatt nem kell aggódni. :D
#4-nek pedig igazat adok, tényleg elég csúnyára sikeredett a loading screen, illetve az egész oldal zsúfoltnak tűnik.
A többinek is igazat adok, de remélhetőleg mivel nem rég jött be, a felsoroltaid nagy része elfog tűnni.
"a köszönöm, hozzászólások stb. gombok szöveg színe majdnem ugyan olyan szürke mint a keret, kicsit nehéz olvassni"
Szerintem ez a kontrasztos háttér hibája lesz.
Nekem alap van, és ott normálisan lehet látni a szöveget.
Ami még nekem személy szerint nem tetszik, az ha valamit átállítok a beállításokba, és véletlenül nem mentem el, aztán át vándorolok egy másik helyre az oldalon, szó nélkül tovább tölt, semmi értesítés nélkül hogy nem mentettem el a beállításaimat.
Elég zavaró :/
A másik meg, hogy a newsfeed-be csak akkor tudok pl. egy projekt oldalára ellátogatni, ha arra a kis 13px-es "Projekt" gombra rá nyomok, de akkor nem, ha arra a hatalmas képre ami a projekt kártya 85-90%át kitölti. Vagy esetleg a nevére.
#4-nek üzenném, hogy a scrollbar, a chat, meg mindenhol, ahol le akarsz görgetni, ha az egered görgőjével kattintasz, akkor elég utána lehúzni az egeret és megy az oldal, nem kell a scrollbar eltalálásával szenvedni.
A chat-nél meg ha ezt használod, akkor csak a chat-et pörgeti le, nem az egész oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!