Lányok, ti hogyan álltok az ecchi, yuri ill. hárem animékhez vagy mangákhoz?
Yurival nincs bajom.
Háremet utálom. 0-24 csöcsök az arcodban, nulla karakter, minden szereplő, minden helyzet, minden design sablonos, unalmas, érdektelen.
Ecchivel gyakran ugyan ez a bajom, feláldoznak minden értékelhetőt csak hogy megmutassák -de nem igazán mert mégsem hentai- a hatszázhuszonharmadik rajzolt csöcsöt. Kösz nem. Még azt sem lehet mondani hogy a vígjáték-ecchik értékelhetőek mert ugyan azokat az elcsépelt poénokat lövik le.
Nem felmé irányult a kérdés nememből kifolyólag, viszont:
"Háremet utálom. 0-24 csöcsök az arcodban, nulla karakter, minden szereplő, minden helyzet, minden design sablonos, unalmas, érdektelen."
Ajánlom az Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta... című animét, ami szerintem harem anime is, viszont nagyon jól megcsinálták, és kicsit sem ecchi.
A hárem animéket sablonosnak látom, túl sok van már belőle és minimális változtatásokkal kb. ugyanarról szólnak.
Az ecchi-ről pont ugyanaz a véleményem, mint a 2-esnek. Párat megnéztem, elviseltem, de nem látom sok értelmét.
Yuri - azt hiszem, elfogadó vagyok a homoszexuálisok irányában, mármint azokkal szemben, akik hús-vér emberek. De ha a TV-ben ezt kell nézzem, pláne ha rajzolt formában, az kiakaszt. Shounen-ai, yaoi, shoujo-ai, yuri, egyiket sem bírom.
Yuri alatt yurit vagy shoujo ait értesz? Mert nem mindegy.
Yurit nem nézek, ahogy yaoit és hentait sem.
A shoujo aijal semmi bajom. Szeretem a romantikus animéket.
A hárem animét (legyen az sok fiú vagy sok lány) ha fizetsz se nézek meg egyet sem. Már a szerelmi háromszögeket is idegesítőnek találom, hát még ha nyolcszög.
Az ecchi unalmas, érdektelen, legalja műfaj. Semmi újat nem tud felmutatni, és akkor sem vicces, amikor az szeretne lenni. Utálom, nem nézem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!