Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lányok, ti hogyan álltok az...

Lányok, ti hogyan álltok az ecchi, yuri ill. hárem animékhez vagy mangákhoz?

Figyelt kérdés

2020. dec. 21. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Animében rühellem. Mangában sikerült találnom párat ami jó.
2020. dec. 21. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
84%

Yurival nincs bajom.

Háremet utálom. 0-24 csöcsök az arcodban, nulla karakter, minden szereplő, minden helyzet, minden design sablonos, unalmas, érdektelen.

Ecchivel gyakran ugyan ez a bajom, feláldoznak minden értékelhetőt csak hogy megmutassák -de nem igazán mert mégsem hentai- a hatszázhuszonharmadik rajzolt csöcsöt. Kösz nem. Még azt sem lehet mondani hogy a vígjáték-ecchik értékelhetőek mert ugyan azokat az elcsépelt poénokat lövik le.

2020. dec. 21. 23:35
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Pont, ahogy a kettes mondja.
2020. dec. 21. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

Nem felmé irányult a kérdés nememből kifolyólag, viszont:

"Háremet utálom. 0-24 csöcsök az arcodban, nulla karakter, minden szereplő, minden helyzet, minden design sablonos, unalmas, érdektelen."

Ajánlom az Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta... című animét, ami szerintem harem anime is, viszont nagyon jól megcsinálták, és kicsit sem ecchi.

2020. dec. 22. 03:44
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

A hárem animéket sablonosnak látom, túl sok van már belőle és minimális változtatásokkal kb. ugyanarról szólnak.

Az ecchi-ről pont ugyanaz a véleményem, mint a 2-esnek. Párat megnéztem, elviseltem, de nem látom sok értelmét.

Yuri - azt hiszem, elfogadó vagyok a homoszexuálisok irányában, mármint azokkal szemben, akik hús-vér emberek. De ha a TV-ben ezt kell nézzem, pláne ha rajzolt formában, az kiakaszt. Shounen-ai, yaoi, shoujo-ai, yuri, egyiket sem bírom.

2020. dec. 22. 07:03
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
A yuri amúgy női műfaj, mivel nőknek készül. Azt szeretem. A háremet, meg az ecchit ellenben ki nem állhatom.
2020. dec. 22. 07:04
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Yuri alatt yurit vagy shoujo ait értesz? Mert nem mindegy.

Yurit nem nézek, ahogy yaoit és hentait sem.

A shoujo aijal semmi bajom. Szeretem a romantikus animéket.

A hárem animét (legyen az sok fiú vagy sok lány) ha fizetsz se nézek meg egyet sem. Már a szerelmi háromszögeket is idegesítőnek találom, hát még ha nyolcszög.

Az ecchi unalmas, érdektelen, legalja műfaj. Semmi újat nem tud felmutatni, és akkor sem vicces, amikor az szeretne lenni. Utálom, nem nézem.

19/L

2020. dec. 22. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Vannak jó hárem és ecchi animék ez tény. De ha engem kérdezel elegem van az egészből hogy történik végre valami izgi erre a pofámba tolják a seggeket, csöcsöket. Kedvencem mikor fúj a szél és a 2 centis mini szoknyából az egész segge kilátszik. Van általában egy női karakter akinek a személyisége annyiból áll hogy nagy csöcse van. Háremből pedig nagyon ki kell fogni a jókat, amiknek történetük is van.
2020. dec. 22. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindet kerülöm nagy ívben.
2020. dec. 23. 00:59
 10/10 A kérdező kommentje:
#7, Yuri alatt a yurit értem :)
2020. dec. 23. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!