Tudtokk olyan animet ajanlani ahol a foszereplo nem jo celt szolgal, hanem rosszat?
Death Note-ban a vége felé?
Az elejétől az.
Black Lagoon - A főszereplők bűnözők/zsoldosok/kalózok.
Kidou Senshi Gundam: The Origin - A főszereplőt a bosszú hajtja és számára a cél szentesíti az eszközt.
Durarara!! - Több főszereplő van és az egyikükre ez kifejezetten igaz.
1.
Az attack on titan szerintem nem gonosz főszereplős, bár javítsatok ki ha tévedek.
Csak hogy a kérdéshez is hozzá szóljak:
Overlord
Ilettve most megy a
Munou na Nana
Kedves egyes. Nem tudom biztosra mondani, de szerintem senki nem volt kíváncsi manga spoiler-re. A kérdés animére vonatkozik és(SPOILER VESZÉLY) a 3. évad második feléig és az utolsó évadig (ami jelenleg is megy) semmi nem is utalt arra, hogy talán gonosz lenne.
Nem olvastam a mangát, nem is érdekel annyira, de az animében az időnként kifogásolható jelleme ellenére is, Eren csak fel akarta szabadítani a családját és barátait a falak közül. (SPOILER VÉGE)
Nem tudom ezek közül mi számított spoiler-nek, de a lényeg, amennyiben jól emlékszem az anime nem tart ott, hogy bármiért is gondoljuk a főszereplő gonosz lenne.
Mellesleg, hogy valakit ennyire ne érdekeljen mások szórakozása az egy kicsit túl megy a határon. Lerendezni egy ilyen spoiler-t egy "Mindegy, elkanyrodtam" mondattal egy kicsit pofátlanság.
1-es és 6-os voltam.
Csak tudod aza probléma, hogy a kérdés animére vonatkozott. Örülök, hogy olvasol mangát mert ez egy csodás hobbi meg minden, de próbáld meg visszafogni amgad a spoiler-ezéstől mert csak téged szólnak majd le. Senki se szereti, ha valaki "lelövi a poént", hogy úgy mondjam.
Szintén 1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!