Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtokk olyan animet ajanlani...

Tudtokk olyan animet ajanlani ahol a foszereplo nem jo celt szolgal, hanem rosszat?

Figyelt kérdés
Mert ugye van a Death Note, ott is fohos kezd a vege fele megvaltozni rossz iranyban, mondhatni mar nem a jo szandekuk koze tartozott.

2020. dec. 21. 12:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Hirtelen csak az Attack on Titan jut eszembe. Azt sokan itt nem szeretik, ezért lepontozást fogok kapni, de attól függetlenül ez egy olyan anime amit te keresel💁🏻‍♀️
2020. dec. 21. 14:59
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Death Note-ban a vége felé?

Az elejétől az.

2020. dec. 21. 15:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Black Lagoon - A főszereplők bűnözők/zsoldosok/kalózok.

Kidou Senshi Gundam: The Origin - A főszereplőt a bosszú hajtja és számára a cél szentesíti az eszközt.

Durarara!! - Több főszereplő van és az egyikükre ez kifejezetten igaz.

2020. dec. 21. 17:16
 4/15 anonim ***** válasza:
61%

1.

Az attack on titan szerintem nem gonosz főszereplős, bár javítsatok ki ha tévedek.

Csak hogy a kérdéshez is hozzá szóljak:

Overlord

Ilettve most megy a

Munou na Nana

2020. dec. 21. 17:48
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
4-es, első vagyok. Manga reader vagyok, szóval tudom, hogy az első felvonás végén mi lesz. Ez egy gonosz főszereplős anime. Elég Eren jellemére gondolni. Ha nem velem vagy, ellenem, szóval pusztulnod kell. Még Mikasát is bántalmazta fizikailag, amikor tudta, hogy öngyilkos küldetésre küldik, de Eren szerint volt elég felszerelt titánok gyilkolására. Aztán ugye megedte a Bearded Titan az ötödik epizódban. Mindegy, elkanyarodtam. A lényeg, hogy eren a főgonosz
2020. dec. 21. 17:59
 6/15 anonim ***** válasza:

Kedves egyes. Nem tudom biztosra mondani, de szerintem senki nem volt kíváncsi manga spoiler-re. A kérdés animére vonatkozik és(SPOILER VESZÉLY) a 3. évad második feléig és az utolsó évadig (ami jelenleg is megy) semmi nem is utalt arra, hogy talán gonosz lenne.

Nem olvastam a mangát, nem is érdekel annyira, de az animében az időnként kifogásolható jelleme ellenére is, Eren csak fel akarta szabadítani a családját és barátait a falak közül. (SPOILER VÉGE)

Nem tudom ezek közül mi számított spoiler-nek, de a lényeg, amennyiben jól emlékszem az anime nem tart ott, hogy bármiért is gondoljuk a főszereplő gonosz lenne.

2020. dec. 21. 21:48
 7/15 anonim ***** válasza:

Mellesleg, hogy valakit ennyire ne érdekeljen mások szórakozása az egy kicsit túl megy a határon. Lerendezni egy ilyen spoiler-t egy "Mindegy, elkanyrodtam" mondattal egy kicsit pofátlanság.

1-es és 6-os voltam.

2020. dec. 21. 21:52
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Válaszoltam a kérdésre. Aztan kifogásolták, hogy miért az, én meg elmondtam. Egyébként igazad van, tényleg spoilereztem, de ha az? Már az első évadban az volt. Meg sem született, de már ő volt
2020. dec. 21. 21:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Csak tudod aza probléma, hogy a kérdés animére vonatkozott. Örülök, hogy olvasol mangát mert ez egy csodás hobbi meg minden, de próbáld meg visszafogni amgad a spoiler-ezéstől mert csak téged szólnak majd le. Senki se szereti, ha valaki "lelövi a poént", hogy úgy mondjam.

Szintén 1-es voltam.

2020. dec. 21. 22:02
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát de ha az anime bejelntve a mangát követi, szóval tudom, hogy ő a főgonosz. Én értem, hogy spoiler, tényleg, de kikérem magamnak, hogy akkor ne is válaszolhassak a kérdésre.
2020. dec. 21. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!