Haikyuu animálása?
Figyelt kérdés
sziasztok! rengeteg mindent hallottam arról, hogy a haikyuu animálását a negyedik évadnál befejezik, és rengeteget arról, hogy nem. valaki el tudná mondani, hogy pontosan mi lesz?2020. dec. 19. 18:35
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg lesz folytatás. A stúdió még nem jelentette be, de túl népszerű a haikyuu ahhoz, hogy ne folytassák.
3/6 anonim válasza:
Most komolyan, miért fejeznék be a nekoma elleni meccs elött? :D
(Amúgy nem rossz szándékkal írtam csak ilyen vagyok:( )
4/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, sok mindent hallottam, de tényleg szívás lenne ha pont most fejeznék be :D
(nem éreztem benne semmi rossz szándékot ^^)
2020. dec. 25. 19:22
5/6 anonim válasza:
A 4.évadnak most lett vége. Az utolsó részben nagyon teaselték a Nekoma meccset. Nem tették volna, ha nem érkezne a folytatás. (Ha nem kapom meg Kenmát a késsel kiborulok.)
Ami maradt a mangából azt 2 évadban bőven fel lehet dolgozni.
6/6 anonim válasza:
5 ös válaszoló, rengeteg animét lezártak ilyen befejezetlenül a manga alapján, de hát egy nagyon híres animéről van szó úgyhogy csak nem hagyják abba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!