Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki? vélemény az animéről?

Valaki? vélemény az animéről?

Figyelt kérdés

A Vampire Knight-ra gondoltam,kinek hogy tetszett,miről szól,happy and-e a vége stb...

A lényeg,hogy megtudjatok győzni hogy nézzem meg,a véleményetek alapján fogom eldönteni:)

Lehetőleg hamar válaszokat kérnék!!

2020. dec. 15. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Csak akkor nézd meg azt az animét, ha nincs problémád a vérfertőzéssel.

Kb 8 éve láttam az animét, szóval sokra nem emlékszem belőle. A végéről nem lehet konkrétan megmondani, hogy happy ending vagy sem. Leginkább a nézőtől függ, hogy annak gondolja-e, mert a sztori egy szerelmi háromszöget mutat be és csak az egyikkel fog összejönni a csaj.

Őszintén, ha csak a romantika miatt akarod megnézni, akkor azt tudom mondani, hogy vannak ennél sokkal jobb animék is, viszont ha a vámpír témája izgat, akkor nézd meg, mert ennél jobb vámpíros- romcsis anime nem nagyon van.

2020. dec. 15. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
A mangáját két kötet után kaszáltam. Szerintem borzalmas az egész. Az animéjét fél epizód után dobtam. Nem éri meg megnézni, a történet bugyuta, a karakterek debilek és ha nem szereted a vérfertőző testvérszerelmet, akkor végképp tegyél le róla!
2020. dec. 15. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a válaszokat.Igazából azért terveztem megnézni ezt az animét mert sok pozitív véleményt hallottam róla,de úgy olvastam akkor,hogy ez inkább ''vámpír rajongók''-nak szól épp ezért meg se nézem,a testvérszerelem se érdekel,úgyhogy azt hiszem passzolom,keresek egy jobbat,köszönöm a hasznos válaszokat:)
2020. dec. 16. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne miattunk nézz bele, magadnak kell döntened. Én is a pozitív vélemények miatt álltam neki, aztán csak néztem, hogy mi volt ebben másnak annyira jó. A főszereplő csaj pl. kifejezetten az agyamra ment.

EZ viszont nem jelenti azt, hogy neked ne tetszene, nem sok időd megy el, ha belenézel.

2020. dec. 16. 17:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szerettem.

De hogy miért, az nagyon spileres...

Az animés befejezés nem a rendes befejezése, a manga még folyatódik.

2020. dec. 16. 20:42
 6/8 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló:

Nem csak miattatok nem nézek bele hanem ez egyben az én döntésem miatt van,a vámpíros animékért nem vagyok oda,nem szeretem mert sok a vér..de sok pozitív véleményt olvastam róla,és gondoltam megkérdezlek titeket is.

Én olyan animéket nézek,amire azt mondhatom nem pazaroltam rá az időm.

Azt gondoltam hogy ez biztos nem olyan véres..de nekem elég volt az olvasni:testvérszerelem ,vérfertőzés szót..

2020. dec. 16. 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Ne tévesszen meg az hogy vámpíros. Én is csak azért néztem végig mind a 2 évadot, mert anno az Animax-en sikerült elkapnom a szinte egyetlen akciódús részt... Az egy szerelmi sokszögös anime, de még annak se a legjobb.

SPOILER

A főszereplő lányt egy vámpír mentette meg gyerekként, egy olyan iskolába jár, ahol az éjjelisek vámpírok, mégse tud kb semmit se a vámpírokról azon kívül, hogy vannak.

Ráadásul nem tanul semmiből se. Megtámadja egy gyerekvámpír vagy mi a fene, de pár résszel később mégis segít megkeresni az anyját egy kisgyereknek TELJESEN EGYEDÜL. (Aki amúgy detto vámpír, de legalább már nem akarja ott megölni)

Senkinek se tűnik fel egy nagyon feltűnő, hirtelen megjelenő heterokrómia...

A vérfertőzésről meg annyit, hogy kicsit bonyolult. A vámpírsrác testileg tényleg a csaj tesója, de azt a testet valami ősvámpír bitrokolja, vagy valami ilyesmi. (Mintha) De ezt nem rágják a szádba az animében.

Pozitívum benne:

Az a csavar, mikor kiderül a főszereplő csaj származása.

Van benne egy szereplő, aki míg élt elég negatív volt, de végül kisült, hogy ő is csak áldozat.

Kellően vicces.

"Legközelebb is szép álmokat festek neked" (Szép)

SPOILER VÉGE

Szerintem kár megnézni azt a 2*13 részt, pláne hogy nem is dolgozza fel teljesen a mangát. Lezárás az van az animében is, de nem a végleges lezárás.

2020. dec. 17. 08:39
 8/8 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló:

Köszönöm a hasznos választ,ha nagyon unatkozom belenézek,de nem az ilyesmi animék felé hajlok..Azért köszi:)

2020. dec. 17. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!