Ez melyik anime volt?
Figyelt kérdés
Az imént láttam tiktokon egy részletet egy animéből. Egy kékes, rövid hajú lány mankóval. Út másik oldalán két kis kölyök. Jön egy kocsi ami elveszti az irányítást és a gyerekek felé sodródik. A lány eldobja a mankót, odarohan és megállítja a kocsit de közben összeroppantja a két gyereket. Aztán ott sír egy srácnak, hogy nem akarja ezt az erőt. Azthiszem a lánynak a Touka nevet említették. Elment a netem és frissült a tiktok szóval nemtudtam megnézni a videónál miből van. Ha valaki tudja és elárulja, annak nagyon köszönöm.2020. dec. 11. 05:17
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. dec. 11. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!