Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mit vesz fel egy anime lány?

Mit vesz fel egy anime lány?

Figyelt kérdés
A stílusára lennék kiváncsi .. Combfix az biztos ..

2020. dec. 11. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttál te már animét?? Millió félén öltöznek.
2020. dec. 11. 01:26
 2/6 A kérdező kommentje:
:)
2020. dec. 11. 06:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Láttam igen🙂
2020. dec. 11. 06:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amilyenre megrajzolják őket... Vagy te mire is vagy kíváncsi? Mit takar az "anime lány"? Ahogy az első is írta, az animékben is tök változatosan öltöznek, egy iskolai animében nyilván főleg egyenruhát viselnek, de ha egy középkori animét nézünk, ott megint csak teljesen másfajta ruhákat hordanak.

Ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, hogyan öltözködnek a nők/férfiak az amerikai sorozatokban.

2020. dec. 11. 07:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valszeg’ én sem tudnék válaszolni erre a kérdésre , ha más írta volna ki. Viszont választ és képeket mutattak nekem, nagyon sok fajtát. Mégis találtam , amit kerestem ! További szép napot !🙂😘
2020. dec. 11. 10:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Megis*
2020. dec. 11. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!