Látta valaki a Death Note-Light up the new world című filmet? Nagyon nem értek pár dolgot???
Figyelt kérdés
SPOILER!
-Most akkor Light-nak volt egy fia, akinek a gyámja Mikami volt, de meghalt mindkettő? De miért haltak meg?
-Neo Kira beírta az új Kira nevét (Mishima) a listába (órájában elrejtett darabra.) Mishima miért nem halt meg???)
-Mishima tulajdonképpen miért is mondott le a listáról?
-Miért nem ölte meg egyből L utódját Mishima, miért hetekkel későbbi időpontot adott meg? És mikor írta be? Honnan tudja a nevét mégis??
-Misanak honnan vannak halálisten szemei?
-Miért van egy halállista darab L utódjának a villanykapcsolójára ragasztva? Ő a tulaj, nem lenn rá szüksége.
-neo Kira miért kereste fel Misát? Mi értelme volt?
Nagyon nem értettem ezt a filmet most, pedig hatalmas DN rajongó vagyok.🥺
2020. dec. 9. 23:27
1/4 anonim válasza:
Lightnak biztosan nem volt gyereke
2/4 anonim válasza:
Még nem láttam a filmet, de belefutottam Hikari adatlapjában a wikián korábban, arra emlékszem, hogy Light halála után került Mikami gyámsága alá, majd ő is ölte meg, mert túl korán kapott listát, ami miatt megőrült.
3/4 A kérdező kommentje:
De volt gyereke. Megnéztem megint.😅
Köszi!!!
2020. dec. 12. 13:43
4/4 anonim válasza:
Nani :O Nálam annyira hype-os volt, hogy az angol feliratot sem bírtam kivárni, de nem gondoltam, hogy ilyen kulcsinfót is kihagyok. Nekem is újra kell néznem 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!