Mennyi animét néztek meg egy hónap alatt?
Egy hónapban kb 0,25 animét az az mostanában évente kb. 3 darabot.
Alap darabok már szinte mindegyike megvolt szóval inkább az újabb animékre értve.
"3as, egy anime 3 hónapon át fut, nem 2..."
Ha a hülyeség fájna...
Ezért írtam, hogy 2 hónapig semmi, mert azon a 2 hónapon keresztül fut, viszont a 3. hónapban véget ér, vagyis akkor befejezek kb. egyszerre 12-16 animét.
"Nézz régebbi animéket is, ezerszer jobbak a mostaniak többségénél."
Ez meg csak simán nem igaz. Régen is voltak szarok, csak a régiek közül a jobbak maradtak fenn, mint nagy nevek.
Régen is voltak és most is vannak nagyon jó darabok.
Csak amikor valaki már 400 animén túl van, akkor nehéz már a régiek közt is jókat találni.
"Még 24 anime kell a 3500-hoz. Kívánjatok szerencsét, hogy sikerüljön idén 😂😂"
Ezt megoldhatod akár egyrészes movie-kal is, van pár amit ajánlanék (úgy, hogy alapjáraton nem vagyok animés, légyszi ne pontozzatok le, nekem ezek csak egyszerűen tetszettek 🙈) bár 3500 anime után lehet ismered az összeset amit írni fogok 😅
- Akira
- Szentjánosbogarak sírja
- Tokiói keresztapák (egyik kedvencem🙂)
- Hal
- Kimi no na wa
- Wonderful Days (bár ez koreai)
- She and her cat (van ugyanilyen névvel egy sorozat is, de van egy rövidke, pár perces egyetlen részes anime. Ha szereted a macskákat, és érezted már valaha is magányosnak magad, akkor imádni fogod!)
Illetve ezen az oldalon felsorolnak pár rövid (4-5-6 részes) animét.
Tessék tanulni mindenkinek! Legyenek készen a feladatok!
---Irén néni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!