Hány órakor jön már ki az Attack on Titan 4.évad 1.része?
Imádom ezt a kommentszekciót.😂
Nem nézem az AOT-t egy jó ideje, de megnéztem a Final season 1.részét és nem vészes. Sőt, kimondottan igényes.
#20: Nee, a Narutónak tényleg ilyen a rajzolása? Azt hittem ez valami kezdő fananimáció.
Igen, ez tényleg a Naruto! Biztos le fogják pontozni az előző válaszomat, (és ezt is) a Naruto-fanok, pedig van még ott "csoda" ahonnan ez jött, például:
Nem baj, én felpontozlak.
De sírok. Igazi minőségi munka. Ehhez a Mappa stúdió fel se érhet.
Igazából szerintem egyik sem néz ki valami jól, de a két sorozat hozzáállása az animációhoz teljesen ellentétes. A SnK-nak sokkal részletesebbek a karakterdizájnjai, cserébe sokkal limitáltabb animációt alkalmaz. A sorozat 90% állókép+sfx.
A naruto in-between képkockái tényleg parodisztikusak tudnak lenni cserébe viszont ténylegesen animált képet látunk, nem csak egy kompetensen takargatott diavetítést.
Ez elitizmus az animéseknél. Nincs kimondottan oka, csak: "A CGI szar, az animét kézzel kell rajzolni."
Nekem nincs vele semmi bajom amúgy, meg lehet jól is csinálni.
Az esetek döntő többségében nem kreatív, hanem költségvetési döntés a CGI használat. Olcsó, alacsony poligonszámú modellek alacsony felbontású textúrákkal, darabosan animálva, amivel imitálni próbálják a 2D anime látványvilágot.
Alapból 2D animékbe költségcsökkentésként beszúrva pedig teljesen kilógnak az összképből. Régebben ezeket a DVD/BD változatbann 2D-re cserélték, de újabban már ez sem fér bele a keretbe.
De meg lehet nézni a különbséget a Baki legutolsó 2 évada között. A kettő közül az elsőnél (2018-as) a harcjeleneteket gyakran 3D CGI-vel oldották meg, a másodiknál (2020-as) 2D-ben csinálták az egészet. Ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!