BlackClover21431 kérdése:
Lesz az Afro Szamurájnak folytatása?
Figyelt kérdés
Épp most néztem meg a filmet, és az ilyen utolsó részeknél mindig megnézem van-e a végén valami utalás folytatásra, és tényleg volt, (SPOILER) ugye hogy egy szőke kissrác (aki gondolom az a kisfiú, akinek Afro odaadta a második fejpántját)ugye találkozik a volt 1. fejpántossal, aki megölte Afro apját. Nem találtam a folytatásról semmit a neten, ha valaki talál valamit, vagy van valami infója róla az ide leírhatná :D2020. dec. 5. 00:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
Jelenleg nincs bejelentve hivatalosan a folytatás.
Itt van egy 5 episode-os sorozat az 1. részből:
És itt van egy 1,5 órás film.:
^
l
Ezek csak az adatlapjukra vezetnek el téged.
próbálok neked a minisorozathoz is találni egy linket, ahol meg tudod nézni, meg a filmhez is egyet.
Üdv: casey91
2/5 anonim válasza:
Szia, a sorozat fent van a SorozatBaráton, de onnan nem szabad linket küldenem, mert kitiltanak.
És van egy második rész, de az csak videojátékban. Ez a játék neve: Afro Samurai 2: Revenge of Kuma
Remélem valamiben tudtam neked vagy nektek segíteni.
Üdv: casey91
3/5 A kérdező kommentje:
Szia! Természetesen az öt részes sorozatot, és a filmet is megnéztem, a folytatásra voltam kíváncsi, arra is köszönöm a választ!
Esetleg ha lesz valami fejlemény, azt ide leírhatja valaki! Köszönöm!
2020. dec. 5. 20:11
4/5 anonim válasza:
Szia, tudom kesoi a valasz, de igazabol megvan a teljes sztori lezarasa, ez pedig a mangaban keresendo. A manga vegen Afro a tronon ul, o az elso szamu harcos, miutan Justice meghalt. Erdekesseg, hogy a sorozattal ellentetben nem o gyozi le, hanem mar holtan talalja. Szoval Afro ul a tronon, amikor beront hozza Kotaro, o volt az a kis srac a filmben, akinek az a ronin volt a neveloapja akit Afro kinyirt. Kotaro megtartotta a 2. fejpantot, es eppugy mint Afro, kitartott. Szoval a srac kihivja az 1. szamut parbajra, de Afro egy mozdulattal levagja Kotaro fejét. Ezutan osszetor, es elsirja magat. Igy er veget a film, gondolom Afro ezutan megtartotta mindket fejpantot, hiszen a mangaban az anime es a film esemenyei is megtortentek, plusz jelenetekkel es karakterekkel
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:)
2023. márc. 20. 22:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!