A death note kozepetol tenyleg ennyire rossz?
Ez SPOILER lesz, de ugye a közepéig Yagami Light és L csatározik egymással, ám végül Light kerekedik felül, L nevét beleírják a füzetbe, így meghal. A második fele úgy kezdődik, hogy eljut egy üzenet az árvaházba, ahol L "utódját" képzik. L-nek két utódjelöltje van, N és M, ők kezdenek el -egymással is versengve- nyomozni Kira után.
Szerintem jó, de már nem adja át azt a hangulatot, mint L és Light harca... Sokak szerint jobb lett volna lezárni a történetet L halálával.
Annyira nem rossz, de kevésbé élvezhető és kevésbé briliáns.
Mindenképpen érdemes megnézni, de nem fogod eldobni az agyadat tőle.
Ha értékelnem kellene, akkor az első fele 10/9, talán 10/10, a második fele meg 10/6 lenne számomra.
SPOILER !!!
Szerintem jobb kett volna, ha L halála után nem egy olyan karakterrel helyettesítik, a konkrétan a mása... Nekem addig tetszett, amíg L élt, utána nem igazán, de a végére csak visszajött a kedvem. Bár örültem volna, ha Light nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!