Melyek a legtúlértékeltebb animék szerintetek/a számotokra?
tokyo ghoul
sao (season 2)
my hero academy
Én a Naruto helyett mindenképp a Borutot mondanám. A Narutonak még volt értékelhető tartalma, rendesen kidolgozott szereplői, jelentős személyiségfejlődések és a sok filler rész ellenére is élvezhető és akciódús volt. Ezzel szemben a Boruto egy unalmas, túlhypeolt szemét, ami köszönőviszonyban sincs az elődjével.
Ezen kívül az én véleményem szerint a Kaichou wa Maid-sama is túl van értékelve. Annyira beharangozta mindenki, hogy nézzem meg mert ilyen jó, olyan jó, ezért megnéztem. Hát mit ne mondjak, nagy csalódás volt. Nem mondom, hogy rossz anime, sőt. Kifejezetten nézhető, az agyamat viszont nem dobtam el tőle. Amennyire felfújták, többet vártam.
Aztán a Charlotte. Jó kis anime, de ahhoz képest, hogy mennyire az arcomba lett tolva, semmi extra.
SAO összes
Naruto összes
One Piece
Bleach
FMA összes
Tokyo Ghoul
Attack on Titan összes
Black Clover (bár ebben legalább van 1-2 jó ep)
Nanatsu no Taizai
Toaru összes
Boku no Hero Academia
One Punch Man
Haikyuu összes
Kuroko no Basket
Fairy Tail
Death Note összes
Akame Ga Kill
Ezek csak az alapok, amik iszonyatosan túlértékeltek a valós tartalmukhoz és értékükhöz képest.
Természetesen van több is. Ezek csak a legrosszabbak.
One punch man
Tokyko Ghoul
Bleach
AOT
BnHA(17.-el egyetértve,Deku főszereplőként nem állja meg a helyét.)
Black Clover(Rengeteg lehetőséggel rendelkezik, de nem él velük,viszont a kliséket minden módon kihasználja)
Kaichou wa Maid sama(Teljesen átlagos love story. Végig se bírtam nézni,mert beleuntam.
Marimashita Iruma-kun(Bírom,de nem az igazi. Lehetett volna jobbra is kihozni)
SAO(Egy anime,amit ha abba hagynak az 1.évadnál jobban jártak volna. Szerelmi szál nélkül még jobb lehetett volna)
Boruto(Szinte értékelhetetlen a Naruto, Naruto Shippuuden után.)
Fairy Tail(Jó volt,az elején.. A szerelmi szálakat,a mértéktelen ecchit és azt az undorító humort, ami abból fakad,hogy Juvia mennyire rajong Gray-ért teljes mértékben hanyagolni kellett volna)
Konosuba(Tetszik,de közel sem tartom annyira egetrengetőnek,vagy őrült humorúnak, mint amit hallottam róla)
YariBu(Hát,nem az én stílusom...)
BSD (Ez is jó,de a 3.évaddal nem tudok kibékülni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!