Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Inuyasha és Kagome, vagy...

Inuyasha és Kagome, vagy Inuyasha és Kikyo?

Figyelt kérdés
Eddig akárkit kérdeztem, mindenki elégedett azzal a befejezéssel, hogy Inuyasha Kagome mellett kötött ki végül. Persze én is tudtam, hogy csak így lehet vége, hiszen Kikyo már halott, Kagome meg teljesen odavolt Inuyasháért (kölcsönösen természetesen), mégis csalódott voltam, amikor Kikyo meghalt, annak ellenére, hogy számítottam rá. Szerintem Inuyasha mindig is szeretni fogja Kikyot, hiába van már gyereke Kkagométól, hiszen ő volt az első szerelme. Van esetleg még valaki, aki őt látta volna szívesebben Inuyasha mellett?
2020. okt. 31. 01:05
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
36%

Nekem Kikyo a kezdetektől fogva kicsit túl hideg volt. Olyasmi, mint egy tàvolsàgot szigorúan betartó üzletasszony, túl sok felelősséggel, amit a papnőség miatt vett a nyakàba.

Kagome ezzel szemben (szàmomra) egy szertelen, nyitott làny, akit talàn még csalódàsok sem értek az életben. Emiatt pozitívabb, de kissé irracionàlis szereplő lett a szememben.

Illetve, ami még zavart az animében, az a vontatottsàg: kb az első perctől ott volt a szikra, de el kellett telnie vagy 160résznek, mire összejöttek.

Bocsi, vagy 6-7éve néztem, egy maraton keretei között.

2020. okt. 31. 06:37
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ezigy lett jó ahogy lett. Bár inuyasha tuti jobban szerette kakaót...
2020. okt. 31. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit OFF *

Amúgy állítólag a mangában egyáltalán nem ilyen Kikyo. Vagyis nem az, hogy egyáltalán nem ilyen, hanem ott nincs ennyire ridegnek és gonosznak beállítva. Persze, szomorú és mérges, amiért és ahogy meghalt, és Inuyashara is neheztel, amiért kb lecserélte a reinkarnációjára, de közel sem ennyire ellenséges. *

ON: Én team Kagome vagyok, de ennek ellenére szerintem Kikyo halála gyönyörű volt. Őt sosem szerettem, és fura is volt hogy a végére kicsit segítőkész lett. Nekem a vége volt fura, hogy 3 évre eltűnik, aztán csodás csodájára pont az érettségi napján újra kinyílik a kút és örökre eltűnik... olyan összecsapott és siettetett volt a vége nekem.

Szerintem Inuyasha túltette magát Kikyon. Persze, első szerelme meg minden, ezért szép emlékként fog rá gondolni, de alapvetően szerintem el tudta engedni őt miután meghalt. Ellenben Kagome távozása után eléggé letargikus volt évekig gyakorlatilag. Szerintem Kagomet szereti igazán, MIVEL el tudta engedni végre Kikyot. Egy ilyen csonka szerelem- és ragaszkodás-foszlány (talán a bűntudat és kötelesség/felelősségtudat miatt?) miatt nem tudta már elengedni Kikyot amíg ő élt, hiába lett szerelmes Kagoméba.

2020. okt. 31. 15:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy így gondoltok Kkikyora. Bennem nem egy rideg üzletasszony benyomását keltette, sokkal inkább egy megbántott, elárult, magára hagyott nőét, akit még halála után sem hagytak békében nyugodni. Visszarángatták őt az élők világába, ahol nem találta a helyét, majd mikor végre megtudta, mi is történt 50 (asszem annyi) évvel azelőtt, hiába csinált volna vissza mindent és adta volna át magát a szerelemnek, hiszen tudta, sosem lehetnek boldogok Inuyashával. Szó szerint két különböző világba tartoztak. Ő a holtakéba, míg Inuyasha az élőkébe.

Életében pedig igaz, hogy sokáig zárkózott volt, hiszen sosem élhetett igazi nőként (ezt többször ki is fejtette), viszont a végére igazán szerelmes lett Inuyashába és mindketten megváltoztak. Lehet, hogy Inuyasha Kagome mellett bontakozott ki teljesen, de az egész folyamatot Kikyo indította el és, ha több idejük lett volna, mindketten teljesen kitárták volna a szívüket.

2020. okt. 31. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen Inuyasha és Kagome. Kikyou-t sosem szerettem túlságosan.
2020. nov. 1. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan érzek, de ha Kikyo és Inuyasha együtt marad és sikerül megtisztítani az ékkövet stb, akkor nem lett volna egy ilyen hosszú animénk :)

Minden esetre én örültem volna egy spin-off, vagy alternatív verziónak, ahol ő ketten együtt lehetnek.

2021. márc. 26. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!