Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lesz valami az anime tv2...

Lesz valami az anime tv2 petícióbol?

Figyelt kérdés

Sikerülni fog?

És miért pont a tv2?

Ha meg lesz az elég szavazat akkor honnan tudják hogy a tv2 nem sz@rja le?

Én szeretném ha sikerülne a petíció.

[link]

2020. okt. 30. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ha Magyarország teljes lakossága aláírná + még a külföldön élő magyar nyelvet beszélő emberek is, a tv2 akkor is nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja ezt a petíciót.

Nem lehet ugyanis kötelezni őket semmire, amiben potenciálisan pénzt látnak, azt megcsinálHATják.

Amúgy 2017 óta fut ez a petíció, eddig van 2 338 aláírás.

Szerinted mekkora az esélye?

2020. okt. 30. 10:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, az a helyzet, hogy aki animét néz, az úgyse a tv-ben nézi... Szóval elég kevés embert érdekel az, hogy lesz-e magyar animecsatorna.
2020. okt. 30. 11:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Avatar aang legendája még most is adják a tv-ben, narutot is lehetne ugyanígy.
2020. okt. 30. 12:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Avatár - Aang legendája amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amit sima gyerekeknek készült rajzfilmként is adtak le a tv-ben.

Hasonló cipőben jár a Voltron: A legendás védelmező is, csak azt a Minimax adta.

Animét inkább csak gyerekeknek éri meg sugározni, mert felnőtteknek szóló nagyon sokféle van, s nem néznének egy sorozatot elegen ahoz, hogy megérje a csatornának. A gyerekeknek valókat meg simán be lehetne vegyíteni a nyugati rajzfilmek közé, nem kell nekik külön csatorna.

2020. okt. 30. 12:50
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 szerintem se kell külön csatorna, adhatnák bármelyik csatornán narutot este 8-9 kor.
2020. okt. 30. 15:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De lenne rá igény? van egy maximum 20 ezer fős igény ilyenre ez egy tv csatornának nem éri meg.
2020. okt. 30. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is felesleges lenne. Aki nagyobb "animés", az úgyse TV-ben fogja nézni őket. A másik meg az, hogy minek adják a Narutot mondjuk hetente 1 részben, vagy akár naponta is, ha a neten egy nap alatt nyugodtan megnézhetnek belőle akár 5-10 részt is. De ez bármelyik animére igaz. Szerintem senki nem fog arra várni, hogy másnap láthassa az új részt, ha simán megnézheti pl indavideón is. Én legalábbis biztos, hogy nem a TV-t választanám.
2020. okt. 31. 01:10
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 tudom. De azért jó lenne mikor bekapcsolom és unalombol vagy ha van kedvem nézni a tv-t naruto menne.
2020. okt. 31. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azért kéne petíció, hogy a Crunchyroll vagy a Funimation jöjjön Magyarországra. Én streamingen néznék animét, tv-ben semmiképp.
2020. okt. 31. 12:36
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 az is jó lenne, de nem ismerem a csatornákat.
2020. okt. 31. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!