Írnátok olyan anime sorozatokat, ami nem yaoi, nincs benne vér, nem pszichopata egy karakter se, értelmes/komoly a sztorija, nem olyan bazinagy a karakterek szeme és maximum 15 részes?
+1 a Violet Evergardenre, de nem a nagyfilmre, mert abban ha burkoltan is, de erőltette a netflix a meleg vonalat (engem nem zavar, de mivel a szüleid vallásosak, nem kizárt hogy némi homofóbia befigyel. ) [link]
Nézz bele, nem mentes a vértől, mivel háború után játszódik- de figyelemreméltó hogyan talál új cél magának az egykori gyerekkatona, hogyan tanulja megérteni az emberi érzéseket, és néz szembe önmagával- a háborúban elkövetett tetteivel is. Drámai sorozat, ritka szép, sokszor szívszorító részekkel.
Akagami no Shirayukihime:
[link] Kedvelem ennek a hősnőjét. Talpraesett, határozott, és a saját erejéből akar előrejutni, méltó társává válni a hercegnek. Nem azt lesi hogy a hapsi majd jól megmenti, és ő megcsinálja a szerencséjét. A történet természetesen nem konfliktusmentes, és halál is előfordul benne-de nem ez a jellemző. Tetszik milyen szépen, finom módon alakul a szereplők kapcsolata.
Ikoku Meiro no Croisee The Animation
[link] Nagyon bájos kis történet, kétlem hogy beleköthetnének a szüleid. Van benne egy fura, japán-rajongó kislány, de ő inkább vicces. A főszereplő, Yune egy bájos gyermek, aki a helyét keresi a számára idegen környezetben ahova dolgozni került., és azon van hogy hasznos legyen a többiek számára. Kedves természetével előbb utóbb megnyeri magának az embereket. Gyönyörű rajzolású, kellemes hangulatú anime.
Momo e no Tegami
Mivel kiemelted hogy a szüleid vallásosak, nem tudom ez mennyire lenne jó, hisz szellemek vannak benne. Ha a szüleid tisztelik más vallását, és hitvilágát, tetszhet nekik.
Ez egy búcsúzás története, és egy újrakezdésé. Momo édesapja meghal. Mikor utoljára beszélt a főszereplő kislány vele, haragban váltak el, ami azóta is emészti a gyereket. A régi életüket hátrahagyva új helyre költöznek édesanyjával: a kislány ezt nehezen viseli,elveszettnek érzi magát , de hamarosan furcsa alakokra lesz figyelmes. Három szellemre. Amit eleinte nem tud, hogy a három szellem feladata vigyázni rá és anyukájára, amíg édesapja fel nem ér a mennyországba, és nem tudja ő óvni őket. Viszont a botcsinálta őrangyalok inkább bajt okoznak, még ha nem is szándékosan. Remélem nem lövök le nagy poént, ha azt mondom: mikor tényleg nagy baj lesz, segítenek a kislányon és az anyukán.
[link] Ezt szintén ajánlom, a könyvek hercegével együtt, mindkettőből van szinkronos.
[link] Ezt szintén ajánlom, még annak a kikötésednek is megfelel hogy ne legyen az a jellegzetes anime-szenük. Tudomásom szerint ezt is szinkronizálták "
Amikor Marnie ott volt " címmel futott magyarul.
Koe no Katachi - Silent voice
Szerintem ezt felvállalhatod. Egy barátomnak szintén vallásosak a szülei, és ő is ezt mutatta be a szüleinek. Viszonylag pozitív lett az eredmény, szóval én csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!