Körülbelül 100 megnézett anime soknak számít-e?
Ilyen logikával minden film vagy könyv is természetellenes...
azért a filmek között van kivétel nagyon kis százalékban ,de az anime az a valóság egy torz tükre ami kék hajú idióta fiatalokat termel ki,ha nem értesz vele egyet sajnálom , akkor mennyél visza abba a világba ahol jól érzed magad ha már a valóság nem felel meg,
De számolj azzal ha egy olyan kérdést felteszel soknak számít-e valami ilyen válaszokat is kapsz,
csak azért mert társadalmilag elfogadott a nap 24 órájából rengeteget elcseszni mesevilágokra az attól még nem normális
a fenti hozászólásom lepontozása bízonyitja,hogy az emberiség menyira ragaszkodik egy alternatív valósághoz,
szánalmas....
Szóval ha veszünk 100 embert, amelyek közül senki se néz animét, de filmet igen, akkor abból a 100-ból te max 5-öt tartasz normálisnak? ("a filmek között van kivétel nagyon kis százalékban")
"az anime az a valóság egy torz tükre ami kék hajú idióta fiatalokat termel ki"
Ezt nem kommentálom, mert úgyse tudod feldolgozni. Te tipikusan az a hülye vagy, aki látott egy Dragon Ball epizódot, s ámen. Vinland Saga, Asura, Evil or Live. Mondanak neked valamit ezek a címek, vagy a csillagharcosoknál leragadtál?
Amúgy azok a régi iskolatársaim, akik az Éjjel-nappal Budapestet, vagy az X-Faktor kaliberű műsorokat nézték, szinte mind kiszőkítették tiniként a hajukat. (+ valami szín néha). Ehez képest én més sose festettem.
"a nap 24 órájából rengeteget elcseszni mesevilágokra"
Alapból alszok napi 7-9 órát. Milyen 24 óra?
"a fenti hozászólásom lepontozása bízonyitja,hogy az emberiség menyira ragaszkodik egy alternatív valósághoz"
Csak megsúgom, hogy még a történelmi filmek se teljesen úgy mutatják be a dolgokat, ahogy megtörténtek, hanem úgy ahogy azt valaki lehetségesebbnek gondolta. Szóval már az is egy alternatív valóság. ;)
Miért kék hajú? Ha azzal van bajod, hogy sok animében színesek a hajak, megsúgom, hogy rengeteg komoly anime van, ahol a hajszínek nem térnek el a természetes barna, szőke, fekete színektől.
Az animék lényegében sorozatok animált formában, tehát ha minden anime perverz, akkor minden sorozat is az. A különbség az anime és a sorozat között csupán az, hogy az egyikben élő emberek játszanak, míg a másikban animált karakterek vannak. De a te felfogásod alapján a mesék is perverzek. Kíváncsi vagyok, milyen filmeket fogsz majd nézetni a gyerekeddel.
Nem gond, ha valaki nem ért a témához, hiszen nem kell, hogy mindenkit érdekeljen a műfaj, viszont hülyeségeket nem kell írni. Köszönöm szépen a megértést!
az alternativ valóságot nem úgy értem ahogy gondolod,tisztában vagyok vele hogy nem lehet még filmet sem teljessen átadni hitelesen,
én arra értettem ,hogy az az alternativ valóság amiért nézed az animét,
elfejeltesz mindent és beleéled magad egy torz világba aminek törvényszerűségei még megkőzelítőleg sem kapcsolódnak a mi valóságunkhoz amiben éljük a mindennapjainkat,amig iskolába jártam ,én is néztem rengeteg animét(mert alternativ valóságokba jobb volt élni mint Droidként) nem vagyok teljessen buta e téren,csak most hogy már nem nézek semmi ilyet rájöttem ,hogy torz az egész de télleg már az ábrázolás is beteges még a legprofibbnak hazudott animében is,
valós igaz ilyen alapon filmeket se nézzünk,én azokról is ugyan ezt gondolom ,hogy időpocsékolás,még ha régen élveztem is filmeket nézni
Jó, akkor a gyereked ne nézzen se mesét, se filmeket. Nagyon sok anime realisztikus (nem láttál eleget, ha ezt nem így gondolod), de mivel japán műfaj, a japán életet, iskolákat, stb. mutatja be. Nem mindegyik mutat be torz valóságot, legalábbis nem jobban, mint a filmek. Vagy szerinted csak a dokumentum filmek és a "hogyan készült..." filmek elfogadhatóak?
Felesleges a vita, ha nem vagy eléggé érdekelt a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!