Szerelmes animét írnátok?
Jobban szeretem a harcos animéket, viszont az utóbbi időkben láttam néhány jó szerelmes animét is. Egyetlen hibájuk volt, mégpedig az, hogy picit komolytalanok voltak. Szóval, ha tudnátok írni olyan szerelmes animéket, amik kellően komolyan, viszont humor is található bennük, azt megköszönném. Jó lenne, ha a főszereplő srác nem lenne nyámnyila és nem kezdene el dőlni az orrából a vér egy kivágottabb felső miatt. A főszereplők lehetnek sulisok (legalább középsulisok, ne fiatalabbak), viszont ebben az esetben se legyenek nagyon éretlenek. Ja, én lehetőleg ne az utolsó részben jöjjenek össze.
A téma sokféle lehet.
Pl. népszerű srác - népszerűtlen lány (agy fordítva), egészséges srác - beteg lány (vagy fordítva), bűnöző srác - törvénytisztelő lány (és fordítva). A lényeg csak az, hogy ne legyen hárem (maximum szerelmi háromszög) és megfeleljen a fenti kritériumoknak.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Aishiteru ze Baby
Hana Yori Dango (oké, itt a főszereplő srác elég idióta, de én imádom XD)
Akatsuki no Yona (ez harcos-fantasy-romantikus)
Ayashi no Ceres (van benne romantika, de arra van kihegyezve)
Fushigi Yuugi
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai
Eikoku Koi Monogatari Emma
Glass no Kamen
Hello! Sandybell
A hosszúlábú apu
Mahoutsukai no Yome
Romeo X Juliet
Sakamichi no Apollon
Koe no Katachi
Snow white whit red hair
love stage(yaoi)
kiss him not me
yuri on ice(yaoi)
Plastic Memorise
Himotou umaru-chan
Kimi no Iru Machi
Akane iro ni Somaru Saka (ha elkezded, nézd végig, mert ott a slusszpoén)
Fukumenkei Noise
Hakuouki
Wotaku no Koi wa Muzukashii
Moviek:
Koe no Kotachi
Kimi no Na wa
Sayonara no Asa ni Yakusoku no Hana wo Kazarou
Jézusom, ilyen sok animét láttam már? XD
4 van, amit nem láttam. Köszönöm szépen a sok választ! És igen, a SAO szerintem is romantikus és elég hamar össze is jönnek (nem csak szemeznek, csók is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!