Bízhatok az AliExpress-ben?
Figyelt kérdés
Animés pólókat és pulcsikat, meg plüssöket szeretnék rendelni. Nagyon gagyi lesz a minősége a cuccoknak? Inkább hanyagoljam?2020. okt. 25. 15:04
1/4 anonim válasza:
Az Aliexpress olyan mint egy (kínai) piac. Több árus található ott, így egységesen nem lehet megmondani, hogy jó vagy rossz lesz a minősége. Érdemes elolvasni a termék értékeléseit, és képeket nézni. Engem eddig semmi negatívum nem ért az Alin, igaz, nem is rendeltem olyan sok mindent, ruhából is csak egy cosplayt, de elégedett voltam a méretével és a minőségével is. Követek egy német cosplayert, ő rendszeresen Aliról veszi mindenét, ahányszor kérdezik, mindig jókat ír róla.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :333
2020. okt. 25. 15:12
3/4 anonim válasza:
Szvsz a képek használhatatlanok. Tele a net olyan fotókkal, hogy hogy nézett ki egy ruhadarab a képen, illetve hogy a valóságban.
Ami a konkrét kérdést illeti, az Aliban meg lehet bízni olyan szempontból, hogy ha tudod, hogy mit rendelsz, akkor igen jó eséllyel azt is fogod kapni. Csodák nincsenek, az árak magukért beszélnek. Vagyis esetünkben licenc nélküli, illegális terméket fogsz kapni kínai piacos minőségben. Ha ezt várod, akkor bízhatsz bennük.
4/4 anonim válasza:
Nem a termék hirdetésében szereplő képre gondoltam én se, hogy azt nézze meg, hanem az értékelésekhez csatolt képeket érdemes megnézni :)
(Első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!