11/17 anonim válasza:
Asta (Black Clover)- nagyon idegesítő, ahogy ordít. Emiatt hagytam abba az animét.
+ az olyan női karakterek, akiket amúgyis mindig mg kell menteni, de még néha (amikor azt hiszik, hogy végre tudnak ők is csinálni valamit) el is raboltatják magukat, hogy a férfi karakternek még több baja legyen
12/17 anonim válasza:
Black Clover nekem egy olyan anime amit igazán meg akartam nézni de a főszereplő olyan szinten irritál hogy pár rész után abba hagytam
13/17 anonim válasza:
Én épp most nézem a Black clovert, az elején tényleg sokat rikácsol Asta, de később bírható szerintem.
14/17 anonim válasza:
Én láttam a Black Clovert és nem értem miről beszéltek szerintem Asta nem idegesítő (SZERINTEM!)
Engem inkább az olyanok idegesítenek mint Eren meg Naruto.
15/17 anonim válasza:
14, így van, Asta egy jó ember, jó karakter. Engem ott Charmy idegesít. Teljesen felesleges, bugyuta karakter.
17/17 anonim válasza:
16-os ja igen őt elfelejtettem írni ki nem álhatom a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!