Naruto vagy naruto shipuden?
Én azt mondanám, hogy a sima naruto első kb 140 része fontos bevezető, nem hagynám ki, az egész történet alapja ott fektetődik le. A fontosabb szereplők bemutatásra kerülnek. Enélkül csomó odaszólás, poén, ami a szereplők egymáshoz való viszonyából adódik nem lenne jól érthető.
Az utána következő kb 80 részt viszont kvázi lényegtelen megnézni, azok töltelék részek, én ugornék a shippudenre.
ui.: 24.rész a puskázós vizsga
Ha csak a fontos epizódokat akarod megnézni, van egy oldal ami kigyűjti a filler részeket. A pirossal jelölteket nyugodtan kihagyhatod, azok nem voltak benne a mangában (ami alapján az anime készült), úgyhogy semmiről sem maradsz le, ha nem nézed meg őket.
#6 SPOILER ALERT
Én tovább néztem, de amúgy tényleg méltó lezárása lenne a storynak. Narutót elfogadják, ő lesz a falu hőse, és még Sakura is át öleli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!