Játszunk egy játékot?
Figyelt kérdés
A játék arról szól, hogy mondtok nekem jó animéket (max 5-öt egy válaszban) aztán én megmondom hogy láttam vagy nem. ha véleményt is fogok mondani. A játék lényege, hogy mondjatok olyan jó animéket amit nem láttam. Itt használjátok a fejetek. Gondoljatok bele, hogy mi az amit egy 3 éve anime néző nem látott. Az összes isekai, shounent láttam úgyszóval ezeket ne mondjatok. gikinimum one piece.2020. okt. 15. 18:14
21/42 A kérdező kommentje:
#7-es mindet láttam és jól mondod olyan szinten csináltam, hog már fájdalmas. Amúgy elrontottam, mert 4 éve
2020. okt. 16. 15:21
22/42 A kérdező kommentje:
#5-ös mindet láttam és már említettem, hogy shounen ne említsetek mert láttam az összeset( kivétel aminek a grafikája nem ütötte meg a one piece 1.részét)
2020. okt. 16. 15:23
23/42 A kérdező kommentje:
#6-os
Seikai no Monshou nem láttam
Kidou Senshi Gundam: Dai 08 MS Shotai nem láttam(nem nagyon szeretem a mechás műfajt)
Ima, Soko ni Iru Boku nem láttam
Mousou Dairinin nem láttam
Fushigi no Umi no Nadia láttam
2020. okt. 16. 15:26
24/42 anonim válasza:
Az semmi. Én vagyok az első 3 válaszoló. :D
Gingitsune
Angels of Death
Baki
Kuro no Sumika: Chronus
Devilman: Crybaby
25/42 A kérdező kommentje:
#18-as mindet láttam
2020. okt. 16. 15:44
26/42 A kérdező kommentje:
8-as a tsurune kivételével mindet láttam
2020. okt. 16. 15:45
27/42 A kérdező kommentje:
9-es a black cat ésa gangsta kivételével nem láttam.
2020. okt. 16. 15:47
28/42 A kérdező kommentje:
10-es
1. Gintama láttam
2. Back Street Girls láttam kár hogy csak 7 részig van csak feliratosítva
3. Fune wo Amu nem láttam
4. Peace Maker láttam
5. Acca nem láttam
2020. okt. 16. 15:49
29/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Most látom, hogy csomó helyen kivannak maradva betűk, úgyszóval itt mégegyszer leírom a szabályt. A játék arról szól, hogy mondtok nekem jó animéket (max 5-öt egy válaszban) aztán én megmondom hogy láttam vagy nem. Néha véleményt is fogok mondani. A játék lényege, hogy mondjatok olyan jó animéket amit nem láttam. Itt használjátok a fejetek. Gondoljatok bele, hogy mi az amit egy 4 éve anime néző nem látott. Az összes isekai, shounent láttam úgyszóval ezeket ne mondjatokés ha lehet mechásat se.(kivétel ha olyan jó, mintha tengen toppa gurren lagann) Grafika minimum one piece 1. része.
2020. okt. 16. 15:53
30/42 anonim válasza:
1. Prince of Stride
2. Nerawata Gakuen
3. Bonjour Koiji Patisserie
4. Cheer Danshi
5. Keppeki Danshi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!