Ha egy harcolós animében élnél, akkor a személyiséged alapján melyik karakter lennél?
Figyelt kérdés
Pl. főszereplő, rivális, gonosz, főgonosz, főhős okostojás haverja stb.2020. okt. 12. 02:27
1/18 anonim válasza:
Valószínűleg inkább ilyen csendes karakter lennék akit nem érdekel melyik oldalon áll. Valószínűleg könnyen elhitetnék velem, hogy jót teszek és besoroznának a gonosz csapatba. Eléghiszékeny vagyok időnként.
2/18 anonim válasza:
Az amelyik ott csendben ül a háttérben és nem ártja bele magát semmibe, de ha felcseszik kinyír mindenkit.
3/18 anonim válasza:
A személyiségemből adódóan: főhős okostojás haverja lennék.
4/18 anonim válasza:
Hát én amolyan antihősféle lennék szerintem. Leginkább akkor cselekednék, ha a dolog nekem is érdekemben állna, vagy ha kollektíven mindenkinek rossz lenne, ha nem cselekednék. Szóval ha meg kell menteni a világot, akkor "I'm in!", de ha valami apróságról van szó, mondjuk bár utcai hülye leverése, amire a legtöbb shounen hős ugrana, az "Psst I don't care." XD
5/18 anonim válasza:
Csendes lennék, inkább a háttérben és nem állnék senki oldalán. Hátulról figyelném, hogy mi történik és ha valami nem tetszik, akkor közbelépnék, szerintem lenne pár pszichopata barátom is akik velem lennének.
7/18 anonim válasza:
Inkább vissza húzódnék és csendben nézném.
8/18 anonim válasza:
Jé, ez érdekes kérdés. Tetszik. Én valószínűleg valamilyen mellékszereplő lennék, aki nem túl erős, de nem is a leggyengébb. Bizonyos szinten befolyásolnám az anime menetét, de nem rajtam múlna a fő szál. Kb., mint Hinata.
9/18 anonim válasza:
Azt hiszem én lennék az akit elsőként meggyilkolnak :)
10/18 anonim válasza:
Nem, ha nem akarsz megházasodni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!