Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tényleg érkezik a Bleach...

Tényleg érkezik a Bleach folytatása?

Figyelt kérdés
Mostanában sok ehhez hasonló cikket találtam a neten, de pontos válaszokat egyik sem adott. Esetleg ti tudtok valami infót ezzel kapcsolatban, vagy egy oldalt, ami hiteles híreket közöl?

2020. okt. 10. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9.: igen, de ezek körkörösen folyamatosan ismétlődnek. Erről a szól a Bleach és kész. Csak elvakult fanok nem veszik észre.
2020. okt. 12. 22:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Ami Soul Societyt és Hueco Mundót illeti, ezek szándékosan ugyanolyan struktúrájúak. Lényegében az utóbbi a Soul Society lidérc verziója, ezt akarta bemutatni a szerző. Az espadák a shinigamik alapján vannak megírva (Nnoitra - Kenpachi, Sayerapolo - Mayuri, Ulqui - Byakuya stb.), azzal a különbséggel, hogy nincsenek karakterizálva, üresek (azaz hollow-ok :) Szerintem zseniális reprezentáció.
2020. okt. 12. 23:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat azoknak, akik a kérdésre válaszoltak és nem csak kötekedni jöttek. Nem elemzést kértem az animéről, arra nincs szükségem. Tudom, hogy nem hibátlan a Bleach, de mondjatok egyetlen olyan animét, amiben nincsenek hibák (nem csak szerintetek, hanem objektíven hibátlan) és mindenkinek tetszik. Nem hiszem, hogy lenne olyan. Az meg egyszerűen röhejes, hogy olyan dolgokat sorakoztattok fel "hibaként", amik kb a műfaj jellemzői. A battle shounen animék pont erről szólnak. A főhős valahonnan erőt kap, fejleszti magát, megvédi a szeretteit, legyőzi a fő gonoszt. Ez kb olyan, mintha abba kötnétek bele, hogy az ecchiben túl sokszor villantanak mellet, a hentaiban túl sok pikáns jelenet van, a yaoiban unalmas, hogy két fiú szeret egymásba és még sorolhatnám. Azért köszönöm az értelmes válaszokat (már annak, aki adott). Bár még mindig nem tudom, hogy 21-ben, vagy 22-ben jön-e a folytatás :D
2020. okt. 13. 18:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Már megválaszoltam, hogy 21-ben (a manga 20. évfordulójára) jön a folytatás.
2020. okt. 14. 01:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Az 1. 22-t írt, ezért nem tudtam biztosan. A neten meg olvastam ezt is, azt is. De köszönöm szépen a gyors választ :)
2020. okt. 14. 11:36
 16/16 alexboy22 válasza:
Erre a kérdésre már megszületett a válasz 2022.október 10. a Bleach TYBW Arc megjelenés már ki is jött az első rész szóval az első válaszadó adott helyes választ a többi csak okoskodott!
2022. okt. 17. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!