Valaki elmagyarázná nekem?? (tokyo ghoul)
Én úgy tudom, hogy 4 season-os
Tokyo ghoul
Tokyo ghoul √A
Tokyo ghoul:re
Tokyo ghoul:re season 2
Amit meg csak úgy "hozzácsap" az szerintem a :re seasonok, de azok a storyhoz tartoznak, csak ott már a manga szerint halad a történet
De ha valamit rosszul mondtam javítsatok ki :D
A Tokyo Ghoul című anime, mint ahogy nagyon sok más anime is, egy mangafolyam adaptációja. A Tokyo Ghoul mangafolyam maga is 2 külön egységre van bontva: van a sima Tokyo Ghoul, majd a folytatása Tokyo Ghoul:re néven.
Tehát:
Tokyo Ghoul = első évad, az azonos című manga első felét dolgozza fel, 12 részben
Tokyo Ghoul √A (Tokyo Ghoul Root A néven is ismert), ami a Tokyo Ghoul című manga második felét volt hívatott feldolgozni, szintén 12 részben (a gyakorlatban nagyon eltértek az eredeti történettől, ezért néhányan le szokták tagadni, hogy ez az évad valaha is létezett, de hallottam már olyat is, hogy egybe számolták a sima Tokyo Ghoullal).
Tokyo Ghoul:re = az azonos című mangát dolgozza fel. Eredetileg két részletben/évadban jelent meg (tehát 12+12 rész). Tehát, ha úgy számolod, akkor az :re különálló sorozat is lehet, 2 évaddal.
Szóval attól függően, hogy hogy számolod, a Tokyo Ghoul lehet 2, 3 vagy 4 évados is. Az időrendi és nézési sorrend az ez, az epizódok számát azért írtam, mert ezzel tudod ellenőrizni, hogy mindent láttál-e.
(Ezen kívül van két különálló epizód/OVA is, a Jack és a Pinto.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!