Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Valaki elmagyarázná nekem??...

Valaki elmagyarázná nekem?? (tokyo ghoul)

Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy nem igazán értem mert azt mondták már sokan hogy több külön sorozata is van a tg-nek, de nagyon bezavarodtam mert az oldalon ahol nezem alapjáraton a tg-t ott 4 évad van de nekem mindnki azt mondja hoyg csak 2 évad van a tg-ből. meg azt se igazán értem hogy hány darab külön sorozat van mert valahol ezt ir valahol meg hozzá csap + 2t. könyörgöm valaki magyarázza el mert lehet csak szimplán átbasztak az osztály társaimxd légyszíves ne nézettek hülyének. előre is kösziiiiii.

2020. okt. 5. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy 4 season-os

Tokyo ghoul

Tokyo ghoul √A

Tokyo ghoul:re

Tokyo ghoul:re season 2

Amit meg csak úgy "hozzácsap" az szerintem a :re seasonok, de azok a storyhoz tartoznak, csak ott már a manga szerint halad a történet

De ha valamit rosszul mondtam javítsatok ki :D

2020. okt. 5. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A Tokyo Ghoul című anime, mint ahogy nagyon sok más anime is, egy mangafolyam adaptációja. A Tokyo Ghoul mangafolyam maga is 2 külön egységre van bontva: van a sima Tokyo Ghoul, majd a folytatása Tokyo Ghoul:re néven.

Tehát:

Tokyo Ghoul = első évad, az azonos című manga első felét dolgozza fel, 12 részben

Tokyo Ghoul √A (Tokyo Ghoul Root A néven is ismert), ami a Tokyo Ghoul című manga második felét volt hívatott feldolgozni, szintén 12 részben (a gyakorlatban nagyon eltértek az eredeti történettől, ezért néhányan le szokták tagadni, hogy ez az évad valaha is létezett, de hallottam már olyat is, hogy egybe számolták a sima Tokyo Ghoullal).

Tokyo Ghoul:re = az azonos című mangát dolgozza fel. Eredetileg két részletben/évadban jelent meg (tehát 12+12 rész). Tehát, ha úgy számolod, akkor az :re különálló sorozat is lehet, 2 évaddal.

Szóval attól függően, hogy hogy számolod, a Tokyo Ghoul lehet 2, 3 vagy 4 évados is. Az időrendi és nézési sorrend az ez, az epizódok számát azért írtam, mert ezzel tudod ellenőrizni, hogy mindent láttál-e.

(Ezen kívül van két különálló epizód/OVA is, a Jack és a Pinto.)

2020. okt. 6. 13:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Ésss 1. a külön sorozatai ugyan arról szólnak mint a TG csak másképp? Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem csak még nem igazán vagyok otthol a témában
2020. okt. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!