Egy hentai-t keresek, amit régebben néztem. Ismered?
Tudom, kiírtam már egyszer ugyanezt a kérdést, meg is néztem az anime-t, de nyilvánvalóan az agykapacitásom nem elég nagy ahhoz, hogy rájöjjek, talán el kellett volna mentenem a címét.
(Most azért volna szükségem a címére, mert az egyik barátom meg szeretné nézni)
Ez már volt vagy két éve, tehát nem emlékszem mindenre pontosan.
Amire emlékszem az az, hogy egy testvérpár (nővér és öccs) ketten élnek együtt egy házban.
A fiú szerelmes a nővérébe, de a lány ezt nem tudja.
Egy este a lány leült a kanapéra és az öccse (aki előtte állt) meglátta a bugyiját és zavarba jött.
Az események sorrendje lehet, hogy összekeveredett, elnézést amiatt.
(Nem tudom ugyanazon az éjszakán történt-e) A fiú a szobájában verte ki a nővérére és a nevét mondogatta, amit a lány meghallott és résnyire kinyitotta az ajtót és meglátta az öccsét ahogy éppen kiveri rá.
A későbbiekben a fiú bemegy a nővére szobájába és magukra zárta az ajtót.
Rátámadt a lányra, arra nem emlékszem, hogy végül csinálták-e, bocs ha zavaros az egész.
A lánynak a szemeit takarta a haja, ha jól emlékszem.
A választ előre is köszönöm! 😅😓😅
(A kérdés törlése nem szándékos volt)
Ha pontosabb leírás kell, akkor a lány (átléptem az "akció" nélküli részeket) elment otthonról és asszem a parkban összefutott egy fodrásszal aki levágta a haját és így már nem takarta az arcát. Ezután a lány összefut egy régi ismerősével/osztálytársával és együtt sétálnak amikor a lány öccse szembejön velük, viszont nem ismeri fel elsőre a nővérét. Ezután mentek haza, megtörtént a kanapés jelenet és persze ugye azt a részt is átugrottam ahol a lány meg a fiú veszekedtek és ezért a fiú, asszem Ikuto volt a neve, eltűnt és mikor újra találkoztak akkor bement Ikuto a nővére szobájába, bezárta magukat, letámadta a nővérét, majd a nővére elmondta neki, hogy nem akarja elveszíteni őt ezért szeretkeztek.
Remélem ez nagyobb segítség.
Szia, én már az előző kérdésedre is válaszoltam, hogy szerintem ez a "Kuro to Kin no Hirakanai Kagi."
AnimeAddictson az eredeti visual novel ismertetője, ami Szalamandra írt:
Történet
Katagiri Kanade egy átlagos középiskolás lány… lenne, ha bejárna az iskolába. A helyzet azonban az, hogy ő egy hikikomori. Napjai leginkább azzal telnek, hogy otthon elbarikádozza magát a szobájába és egy álomvilágba menekül a csúf valóság elől. Ezeket a nyugodt órákat csak öccse, Ikuto szokta megzavarni reggelente, mikor megpróbálja kirugdosni nővérét az ágyból, általában sikertelenül. Egyik este Kanade álmában megjelenik egy furcsa férfi, aki "Hero Onii-san" (Hős Bátyus) néven mutatkozik be. Az a maga sajátos módján igyekszik meggyőzni a lányt, hogy ideje lenne hátrahagyni ezt a hikikomori féle életmódot, járjon ismét iskolába, találkozzon emberekkel. Csodával határos módon Kanade másnap fogja magát és tesz egy sétát a városban. Minden rendben megy, míg egy idegen férfi le nem szólítja a kissé topisan kinéző Kanadét és felajánlja neki, hogy ingyen és bérmentve levágja a haját, valamint kisminkelni. A végeredmény a lányt lepi meg a legjobban és a csodálatos átalakulásnak köszönhetően végre elég bátorságot gyűjt ahhoz, hogy visszamenjen az iskolába.
( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!