Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hány rész lehet az AoT 4. évadja?

Hány rész lehet az AoT 4. évadja?

Figyelt kérdés
Azt hallottam ez is két részre lesz bontva - 10 és 12. Azt hittem van annyi alapanyag, hogy egy kiadós 50 részes évad kiteljen belőle :( Nagyon nagyon csalódott lennék, ha nem így lenne

2020. szept. 24. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Igazából semmi hivatalos infó nincs erről. Erős a feltételezés, hogy 2 részre kesz bontva mivel a manga még mindig nincs befejezve, tehát nem lenne elegendő idejük leanimálni a részeket. Az, hogy hány rész lesz, nem tudni, én nagyon remélem, hogy sok, mert a negyedik évadban annyi történés lesz mint az első 3-ban volt összesen.
2020. szept. 24. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

24 és 30 között a megbízható szivárogtatók szerint.

Nem lesz két részre bontva.

2020. szept. 24. 15:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
jo de ezek is scak szivarogtatok. hivatalos ninsc
2020. szept. 24. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Igen, és ugyanezek a szivárogtatók napra pontosan megmondták az első előzetes időpontját, illetve azt is, hogy ma fogják bejelenteni premier dátumot.

Szerintem lehet hinni nekik nyugodtan. 30 epizóddal amúgy pont vége lenne a nyári animeszezon kezdete előtt, szóval stimmelnek a számok.

2020. szept. 24. 15:33
 5/12 A kérdező kommentje:
24 édeskevés. Havi megjelenésű a manga, ezért egy fejezet is ki tudna tenni egy epizódot.
2020. szept. 24. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
26 lesz, ha jól tudom.
2020. szept. 24. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, nem tudom miről beszélsz.

Az első évad 25 rész alatt adaptált 33 fejezetet (1.32 fejezet/epizód)

A második évad 12 rész alatt adaptált 17 fejezetet (1.41 fejezet/epizód)

A harmadik évad 22 rész alatt adaptált 40 fejezetet (1.82 fejzet/epizód)

Tegyük fel, hogy manga kb. 136 fejezetes lesz (így jön ki az az 5%, amit a mangaka mondott még nyáron, hogy 5% maradt hátra). A negyedik évadnak ebben az esetben 46 fejezetet kell adaptálnia.

Az első évad tempójával ez kb. 34-35 epizód lenne. A második évadéval 32-33. A harmadik évadéval 25-26.

50 fejezetről álmodozni teljesen megalapozatlan. A fenti számokból látszik, hogy simán megcsinálható 30 epizóddal.

2020. szept. 24. 18:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy lesz 30 rész az évad. A december 7-ei indulás szezonon kívűlre esik, december ugyanis még az őszi évadba tartozik, ezután lehetséges hogy az anime ki fogyja használni a teljes téli és tavaszi szezont is amivel egy sztenderd 2 szezonos anime 24-25 részes terjedelmére még 4-5 részt ré tudnak rakni a decemberi indulással anélkül hogy a nyárba belecsússzanak.
2020. szept. 25. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hírek:

- A Kingdom című anime vissza fog térni 2021 tavaszi szezonban. Ez azért érdekes, mert az NHK csatornán, ami sugározza az SnK-t, a Kingdomnak ugyanakkor van az idősávja, mint az SnK-nak.

- A szivárogtatók szerint nem lesz kettévágva a Final Season

- 27 epizódról pletykálnak.

Ha 27 epizódos, akkor június 6-án érne véget, így június 13-án tud kezdődni a Kingdom. A június az még mindig a tavaszi szezonnak számít, tehát validnak tűnik.

Szerintem ezt a 27-et vehetjük készpénznek.

2020. okt. 3. 18:07
 10/12 A kérdező kommentje:

7-es: azért azt látod, hogy az mennyire sok? 22 rész alatt 40 fejezet egy havi megjelenésű mangából, ami konkrétan fejezetenként kitenne egy epizódot, mert olyan hosszúak és tartalmasak a fejezetek.

Személy szerint azért tartom rossznak a 3. évadot, mert temérdek tartalmat kihagytak. Persze ez egy anime-onlynak nem tűnik fel.

2020. okt. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!